Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most fogok telefonálni a crushomal és nagyon félek. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Bevallotta nekem hogy bejövök neki és én is hohy ő is be jön nekem. Elkezdtük aranyosan becézgetni is egymást
Biztosan nagyom zavarban leszek, mit csináljak?
2019. szept. 28. 14:55
1/4 anonim válasza:
Add önmagad, az a biztos. ha zavarban vagy, légy zavarban.
2/4 anonim válasza:
Magyar szavakat annyira nehéz lenne használni?
3/4 anonim válasza:
Ahogyan az első írja: add saját magadat, ne akarj alakoskodni, másnak mutatkozni csak azért, hogy megkedveljen. Később úgyis kiderülne, hogy más valakit ismert meg benned és most mást lát, aki esetleg nem jön be neki, ezért továbbáll.
4/4 TR75 válasza:
A válasz minden kérdésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!