Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelent ha a barátommal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha a barátommal vagyok akkor egy idő után elkezd idegeíteni, és feszültté tesz, viszont amikor nem vagyok vele akkor nagyon hiányzik?

Figyelt kérdés
Pedig igazi úriember, nagyon rendes fiú, nem tudom mit jelenthet ez.

2022. jún. 7. 20:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mivel idegesít fel?
2022. jún. 7. 22:11
 2/9 anonim ***** válasza:
51%
Hány évesek vagytok?
2022. jún. 7. 23:24
 3/9 anonim ***** válasza:
#2 Ez tini kategória, amibe 16 év felett lehet csak beleírni, szóval nem nehéz rájönni, hogy a kérdező 16 és 19 között van.
2022. jún. 8. 08:26
 4/9 A kérdező kommentje:
1# Nem is tudom, talán túlságosan ragaszkodó, meg nagyon csendes tipús én néha csak ül mellettem és nem is mondd semmit, pedig azért elvárnám hogy ne nekem kelljen mindig témát felhozni és fenntartani a beszélgetést.
2022. jún. 8. 09:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha idegesít akkor beszéld meg vele, hogy változtasson a viselkedésén vagy szakíts vele. De miért idegesít?
2022. jún. 8. 09:19
 6/9 A kérdező kommentje:
Már beszéltem vele többször,voltak dolgok amiket változtatott, de még mindig úgy érzem mintha én lennék a férfi a kapcsolatban...
2022. jún. 8. 09:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor szakíts vele ha neked ez így nem elfogadható. Keress egy olyan fiút akivel valóban összeilletek.
2022. jún. 8. 09:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Beszéltwtek már konkrétan erről?
2022. jún. 8. 17:59
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen, régen még ettől is rosszabb volt, sokmindenen változtatott szóval nem mondhatom hogy nem tett értem semmit, lehet velem van a probléma...
2022. jún. 8. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!