Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha összevesztem a barátommal? Hogyan béküljek ki vele?
Figyelt kérdés
Tegnap este összevesztünk. Nagy veszekedés volt mert sok mindent vágtunk egymás fejéhez! Azért mert az anyja nem fogadja el a kapcsolatunkat. Azóta az anyja folyamatosan hívogat meg ír de engem nem érdekel. A barátomat próbáltam már elérni de nem sikerült. Nem válaszol az üzeneteimre,ha hívom kinyom.
Mit tegyek? Hogyan béküljek ki vele?
2021. dec. 22. 13:21
1/11 anonim válasza:
Valószínűleg nem lesz ez hosszú életű, mert anyuka nem bírja elviselni hogy a fiacskájának barátnője van és addig fogja csinálni a cirkuszt még szét nem mentek. De ez csak az én gondolatom. Hány évesek vagytok?
2/11 A kérdező kommentje:
Én 16,ő 17
2021. dec. 22. 13:57
3/11 anonim válasza:
Ha anyukának nem tetszel addig ügyködik míg szétmenentek főleg ha a barátodat befolyásolni is tudja, saját tapasztalatból írom
4/11 A kérdező kommentje:
Van itt még valami: megfenyegetett és azt mondta hogy ha nem megyek bele minden olyan hibába amit ő kezdeményez és ha nem teszem azt amit kér akkor elmondja a fiának úgyhogy:én hergelem és ezért megy bele a veszekedések be és hogy oedíbálok vele,csúnyán beszélek vele.
2021. dec. 22. 15:05
5/11 anonim válasza:
mármint milyen hibába nem mész bele?
6/11 A kérdező kommentje:
Olyanba amit ő kezdett el és nekem kell folytatni és miútán engem csesznek ő utána még gratulál is.
2021. dec. 22. 16:09
7/11 anonim válasza:
ööö, hát ez fura, lehet, hogy kicsit zűrös család!
Amúgy: valamennyi veszekedés nem árt egy kapcsolatnak, vagy legalább is vita, ha békésen nem sikerül a másikkal egyeztetni, hogy kinek mi a szükséglete.
Békülés, ha nem veszi fel a telefont, akkor ő nem akar békülni. Engedd el, hogy keressen ő akkor.
Anyukája ne szóljon bele ebbe kettőtök között. Ne békítsen és ne is uszítson.
8/11 A kérdező kommentje:
De ő akar békül csak anyja nem engedi. Az a baj hogy én bármelyiszer elmondhatom neki akkor is az anyja hazudik. Mindenbe bele szól.
2021. dec. 22. 16:27
9/11 anonim válasza:
Ha ezt hagyja, akkor nem vált le anyukájáról. Ezt a harcot neki kell megvívnia. Ha elég értékesnek tart, akkor előbb utóbb rá fog erre ébredni.
10/11 A kérdező kommentje:
Lehet hogy haragudni fogtok rám mert tudom nem írtam le mindent egyszerre. Anyja csak azért nem engedi neki hogy kibélüljön velem mert bánt engem és tudja hogy előbb utóbb elmondom neki.
2021. dec. 22. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!