Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Összevesztem a barátommal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összevesztem a barátommal mert nem akartam neki megtenni majd le***vázott, szerintetek?

Figyelt kérdés

Szóval tegnap át mentem hozzá suli után, és este sze*elnii akart, de én viszont mostanában kicsit feszült vagyok a továbbtanulás miatt, mert külföldi egyetemekre jelentkeztem. De mindegy.

És én belementem de viszont azt akarta hogy fenékbe engedjem neki, én meg kedvesen próbáltam visszautasítani mert nem szerettem volna még. És erre elkezdte mondani hogy nem kell eljátszani a szűz kur**t meg ilyene, tovább ordibált velem mire el sírtam magam, majd megfogtam és haza mentem. Azóta egyszer hívot de nem vettem fel. Szerintetek tényleg ekkora baj hogy nem engedtem fenékbe?

2020. jan. 16. 18:23
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
95%

A pasid egy idióta.

Ne foglalkozz vele.

2020. jan. 16. 18:26
 2/20 anonim ***** válasza:
95%
Ha nem szakitasz vele, te is az vagy amit az 1es a pasidra mondott. Es akkor meg is erdemlitek egymast
2020. jan. 16. 18:33
 3/20 anonim ***** válasza:
95%
Ha van eszed, akkor szakitasz vele...
2020. jan. 16. 18:45
 4/20 anonim ***** válasza:
95%
Az ilyen "ember" semmi komolyat nem is akart tőled. Engedd el, az ilyen, aki a beteges vágyait akarja csak kiélni egy nőn nem érdemel barátnőt. Jól tetted, hogy nem hagytad az anált és elmentél. Az ilyen f*zfejekkel pedig ne foglalkozz. Remélem sikerülni fog elengedned őt. Nincs semmi baj Veled:)
2020. jan. 16. 18:50
 5/20 anonim ***** válasza:
87%
Dobd ki nem tisztel téged
2020. jan. 16. 20:39
 6/20 anonim ***** válasza:
87%

Uram isten,ugye tudod hogy ez valójában nem is szerethet annyira mint pl te őt?

Hagyd ott!Most. Mert a lelkedig fog hatolni ezekkel a szavakkal,mivel te gondolom szereted..

Ne hagyd hogy bántson ilyen szavakkal

2020. jan. 16. 20:41
 7/20 A kérdező kommentje:

Most beszéltem vele és próbált mentegetőzni, de végleg szakítottam vele. Igaz fáj mert nagyon szerettem, de a családom támogat.

Köszönöm mindenkinek a választ, és ha valaki ide tévedne aki hasonló helyzetben van, az ne féljen lépni, mert gondoljon arra hogy jön majd valaki aki megbecsüli énis ezt teszem!

2020. jan. 16. 20:51
 8/20 anonim ***** válasza:
92%
Jól tetted :)
2020. jan. 16. 21:00
 9/20 anonim ***** válasza:
91%

Jól tetted.

Majd találsz jobbat, sok sikert :)

2020. jan. 16. 21:01
 10/20 anonim ***** válasza:
89%

Amúgy sem lett volna hosszútávú kapcsolat, ha sikerül az egyetem.

Jól tetted. Ha ilyen csúnyán beszélt, akkor nem is szeretett.

2020. jan. 16. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!