Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, hogy engem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy engem válasszon?

Figyelt kérdés

Van egy lány, aki nagyon tetszik.

Beszéltünk is az erzéseinkről egymással.

Én is, és ő is többet érez, mint barátság, de rajtam kívül még 2 fiú is próbálkozik nála.

Azt szeretném elérni, hogy több esélyem legyen arra ,hogy az engem válasszon.

Hátha volt valaki ilyen helyzetben, es tud segíteni.

A válaszokat előre is köszönöm.

2022. jún. 7. 17:20
 1/6 anonim ***** válasza:
8%
Adj neki 20 ezret...majd 40 et, és a végén úgyis veled fog kúrni, de kezd inkább 5 ezerrel, mondjuk 5 ezerért mutassa meg a mellét, 10 megfogod, 20 ért szopjon 40 nél már dugni kéne...public agent.
2022. jún. 7. 18:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Első, nagyon hamal gladiátolképzőben találhatod magad, ilyen lohadt viselkedéssel.
2022. jún. 7. 18:33
 3/6 anonim ***** válasza:
58%
Hívd el randizni, de minél előbb. El fog menni veled, ha tényleg többet érez, mint barátság.
2022. jún. 7. 19:16
 4/6 Senior Séf ***** válasza:
100%
Legyél jobb ember, szerethetőbb partner, mint a másik két kölök.
2022. jún. 7. 19:29
 5/6 anonim ***** válasza:
73%
Ezzel nem tudsz mit csinálni, meg nem is kell versenyezned a többi sráccal. Őszintén, válassza nyugodtan azt, aki jobban tetszik neki. Ha nem te voltál az, akkor nem veszítesz vele semmit. Majd jön egy lány, akinek te leszel a nagy Ő.
2022. jún. 8. 01:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Azt írta, hogy ő is többet érez mint barátság. Akkor azóta miért nem történt semmi? Mert ezek után valamelyikőtöknek lépnie kéne. Ha fiú vagy, akkor lehet, hogy neked, főleg, ha azt akarod, hogy téged válasszon. Mondjuk, ha ezt mondta neked, akkor alapból nagyobb esélyed van. De ezen kívül nem sokat tudsz tenni, ő fog választani.
2022. jún. 8. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!