Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt a fiú? Nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a fiú? Nem tudok kiigazodni.

Figyelt kérdés

Alakul egy fiúval köztünk valami,mindketten 20 évesek vagyunk, OKJ képzésen jártunk egy osztályba, ott ismerkedtünk meg.

Viszont nagyon sokszor össze zavar és nem tudok már kiigazodni rajta.

Ő neki folyamatosan hozzám kell érnie, nem bír ki egy percet se hogy valamilyen úton-módon ne érjem hozzám, de ha én akarnék valahogy hozzá érni mindig rám szól, hogy ne tegyem, ha kérdezem miért, azt mondja azért mert nem szereti. Teljességel olyan mintha megijedne amikor hozzá akarnék érni, és ilyen felhevülve is reagál, kb rám ripakodik, pedig én semmi rosszat nem szeretnék és igazából rosszul is esik, de neki nem mondom mert tiszteletben tartom amit kér. Csak azt nem értem, hogy ő megteheti, hogy hozzám ér, én meg nem? Ha annyira nem preferálná, szeretné az érintést, ahogyan ő mondja akkor velem se tenné. (érintés alatt, egy sima hozzá érek a kezéhez, meg simogatom stb. kell érteni)

Ugyan úgy a becézéssel, ő folyamat becézget engem mindenhogy, ha meg én hívom valami kedves néven, szintén rám szól, hogy ne. Szóval ha tényleg nem szeretné ő sem csinálná.

Beszélni erről különösképpen nem tudok vele, ezért kérdezlek titeket, vajon miért csinálja ezt? Nektek hasonló tapasztalat?

2022. máj. 29. 20:52
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy rontja a "férfi" státuszát. A leírásod alapján nekem úgy tűnik, hogy cikinek érzi, mert nem elég "férfias". Elég érdekes önképe lehet. Tévedhetek, de szerintem ez a helyzet.
2022. máj. 29. 22:22
 2/2 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van.
2022. máj. 30. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!