Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lenne egy kis problémám..Tehát...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne egy kis problémám..Tehát van egy leányzó, aki elképesztően tetszik, viszont egy buliban eléggé megrészegedtem és megcsókoltam a csajt. A kérdés csak az lenne, hogy mit csináljak ezután? A csajszi valszeg nem nagyon akar majd velem szóba állni..

Figyelt kérdés
2022. máj. 28. 20:47
 1/7 Thispain ***** válasza:
95%

Ha tetszettél neki, akkor gondolom lesz folytatás.

Ha nem, nem.

2022. máj. 28. 20:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne akarna veled szóba állni? Ellökött magától, vagy elküldött? Ha igen, akkor hagyd. Ha viszont ő is benne volt akkor nyugodtan folytathatod szerintem.
2022. máj. 28. 23:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Próba cseresznye!
2022. máj. 29. 01:03
 4/7 A kérdező kommentje:
#2 nem lökött el, meg semmi ilyesmi, csak ezután végig került engem, ahogy csak lehett
2022. máj. 29. 10:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbálj beszélni vele. A reakciójából láthatod majd, hogy valóban kerül-e téged.
2022. máj. 29. 10:16
 6/7 anonim ***** válasza:
85%
#4, az sajnos nem túl jó jel, mert lehet, hogy a buli után megbánta a csókot. Viszont szerintem is próbálj vele beszélni, legalább tisztulna a helyzet.
2022. máj. 29. 10:27
 7/7 szenderke ***** válasza:
84%

Írj rá, vagy beszélj vele. Mond meg neki férfiasan, hogy láttad, hogy került téged a csók után és szeretnél bocsánatot kérni érte.

Ennél több nem kell. Ha tetszel neki, lehet megenyhül. Ha nem, akkor legalább tisztáztátok, és jól fog neki esni a bocsánatkérésed.

2022. jún. 1. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!