Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire beteges lennék?
Üdv az olvasóknak!
19F vagyok, barátnőmmel hamarosan 1 éve vagyok együtt, ő 16L. Igazából nagyon jó kapcsolatunk van, mindent megbeszélünk, sosem veszekszünk. Középiskolába jár, ugyan oda, ahova én, szóval ismerjük mind a ketten az embereket onnan, de tudni illik, hogy fiú iskola (Nagyjából 600 fiú és max 15 lány). Az osztályfőnöke állandóan szervez valami kirándulást, ami nyílván több napos. A barátnőm szülei nagyon fogják őt, semmit sem engednek neki/nekünk. Még nem aludtunk egymásnál, pedig tényleg 1 hét és 1 éve együtt. Szóval amikor, ilyen alkalom adódik, hogy kirándulás, vagy bármi, akkor nyílván kap az alkalmon és iszik meg mindent csinál, amit a szülei nem engednek neki. De engem egyszerűen itthon megesz az ideg, olyan szinten, hogy mindent csak ütök szét, mindegy mi, mert már nem tudok mit csinálni. Rohadt nyugtalan vagyok, ha elmegy ilyen helyekre, de hogy legyek nyugodt tudván, hogy 20 fiúval alszik meg 4 lánnyal és be vannak baszva. Tiszta szívemből imádom őt, sosem szerettem senkit ennyire, ezért is fáj ennyire minden tette, de ilyenkor legszívesebben csak szakítanék vele és elfelejteném örökre. És most is már mondta, hogy uhh, lesz valami tábor megint és menni akar, de már most ki vagyok készülve és ezen kattogok folyamatosan.
Én nem szeretném korlátozni őt, hogy megmondjam mit csináljon, csak egyszerűen nem tudok mit tenni, nem tudom elterelni olyankor róla egyetlen gondolatom sem és én csak azt akarom pedig. Nem akarok olyankor 1 percet sem gondolni rá, nem akarom tudni mit csinál, semmit sem akarok tudni róla, amikor kirándulni van. Lehet, hogy elég beteg a felfogásom, tudom hogy bármikor meg lehet csalni a másikat, még a kisboltban is, de nekem ez akkor is sok. Tudom, hogy nem csalna meg, mert ugyan így érez irántam, de ő a felét sem élte meg annak amit én és most neki ez az időszaka van. Na, de nem is húzom tovább ezt igazából, csak kíváncsi vagyok, hogy ti szintén így éreznétek? Vagy könnyedén elengeditek a párotokat bárhova és nem is idegeskedtek? Esetleg adhatnátok tippeket, hogyan tereljem el a figyelmem. Előre is köszönöm a válaszokat! (Idióta kommentelők kíméljenek)
Tenyleg beteges.
Ma meg csak a targyakat utod, holnap meg a lanyt. Egyenes az ut, foleg ha ennyire keptelen vagy kordaban tartani a feltekenyseged.
El sem tudom kepzelni, mi lenne ha a lanynak fiu baratai is lennenek..
Persze hogy nem.
Amit leirtal abbol latszik hogy indulatkezelesi problemaid vannak, korosan feltekeny vagy. Meg te magad is gyerek vagy, igy meg van ami visszatart a "kisulestol".
Mert szerinted normalis dolog azon agyalni ha nincs veled akkor mit csinalhat 20fiuval.?? Vagy szetutni dolgokat kozben? Vagy idegeskedni?
Ha ilyen pasim lenne az elso jelnel lapat lenne.
Ember, 16 éves a csajod!
Őszintén hogyan képzelted ezt el? Hogy ő lesz a feleséged és rajtad kívül soha nem lesz más az életében? Ezt nyilván te is tudod, hogy hülyeség és 0 rá az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!