Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "Szia, hogy vagy? :)" jó kezdés egy olyan lánynál akit meg szeretnék ismerni?
Évfolyamtársam és nem túl gyakran szoktak látni a folyosón, de ha látom is akkor is a barátnőivel, nem akarok bezavarni a beszélgetésükbe így marad az online ismerkedés.
Szóval szerintetek a kérdésben szereplő indítás kezdésnek megfelel?
Előre is köszi a válaszokat!! :)
Igen, bár nagyon nincs is más lehetőség.
Örülök, hogy te nem azt kérdezted, "tetszem-e neki, bámul?!" hanem a tettek mezejére lépsz
Szarul, szevasz.
Ennél hülyébb szöveg nemigen van, max. az angoloknál a szia, szép időnk van meg a haudujudu...
Kérdezheted tanulással kapcsolatos dolgokról is az elején, ahonnan terelődik a téma, és megtaláljátok a közös témákat.
- Szia! Te érted matekból ezt a...?
- Heló! Neked hogy sikerült a dolgozat...?
- Neked tetszik az a film amit órán néztünk? Szerintem...
Szerintem is próbálj meg valami olyan témát felhozni, amiből ki lehet kanyarítani egy hosszabb beszélgetést. Ez kicsit így random lenne, ha nem nagyon szoktatok amúgy köszönni egymásnak, meg dumálni, és elég nagy teret ad annak, hogy a) teljesen ignoráljon, vagy b) tényleg csak valami udvarias visszakérdezés legyen az egészből. Ha valami sulis dolgot kérdezel tőle, akkor valószínűbb, hogy elindul egy hosszabb beszélgetés, amire lehet már építeni.
Nekem amikor tetszett egy évfolyamtársam faktról, és nagyon rá akartam írni, kitaláltam valamit a tárggyal kapcsolatban, hogy érti-e ezt meg azt a háziban, meg ilyesmik. Arra akkor válaszolt viszonylag részletesebben, és így alakult ki a dolog.
Végül nem jöttünk össze ugyan, de a beszélgetésig eljutottunk :D
Hát, ha nekem ezzel jönnél, akkor természetesen válaszolnék, de semmi továbbira nem lennék kíváncsi!
Tucat szöveg, fantáziátlan ócska sablon!
Ne haragudj, de én ilyen fájóan őszinte vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!