Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tudtok vonzódni olyan pasihoz, aki csak sportosan öltözködik és utálja az elegáns ruhákat?
Figyelt kérdés
Elegáns ruha alatt az inget, öltönyt és egyébb ilyen hivatalos ruhákat értem. Tehát pl. egy irodai dolgozó, aki mindig ingben van, attól engem kiráz a hideg.
Példa:
Ahogyan én szeretek öltözködni:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
Amit utálok:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
2022. máj. 19. 14:07
11/13 anonim válasza:
Persze, tudnék. Bár őszintén szólva nem is járok olyan helyekre, ahol annyira elegáns ruhákban kéne lenni, szóval ilyen srácokkal nem is nagyon találkozom.
12/13 anonim válasza:
A sportruha sportoláshoz való. A hideg kiráz amikor valaki melegítőbe jár iskolába, vagy akármilyen hivatalos helyre. Nekem bejön az elegáns ruha, de nem várom el, viszont ez a sportos stílus a hetköznapokban nagyon taszít.
13/13 dregor válasza:
És még a férfiakra mondják, hogy felszínesek :'D Egyébként meg én is rühellem az ilyen öltöny, ing stb. cuccokat. Amit meg az egyes linkelt cipőt... hát soha életemben fel nem venném.
Teszem hozzá, soha egyetlen páromnak se volt azzal baja, hogy nem porszívóügynöknek voltam öltözve. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!