Mi a véleményetek arról ha egy nő a mindennapokban sportosan - elegánsan öltözködik?
Figyelt kérdés
Ilyen megjelenésű nőket nem láttok a városban, a legtöbb teljesen sportosan van felöltözve vagy pedig elegánsan olyan Zara stílusban. Nekem nagyon tetszenek a Lacoste ruhái és nagyon szeretem ezt a stílust ami galléros pólókat és sportosabb fazonú ingruhákat foglal magába . De sokszor úgy érzem magam mintha teljesen egyedül lennék evvel. [link]
28/N
2021. jún. 16. 00:38
1/3 anonim válasza:
szerintem ez nem annyira elegans, hanem inkabb teniszpalyara valo, de egyebkent nem szolnek semmit, jol nez ki.
2/3 anonim válasza:
Hát ez egyáltalán nem elegáns, és még csak nem is néz ki jól, pláne ahhoz képest, amennyibe kerül. De ne mások véleményének akarj megfelelni. Én vidéki városban lakom, sok a "tesó", ha úgy akarnék öltözni, mint a többség akkor kamu Vercsaszi cuccokban meg csiricsáré kínais vackokban kellene járnom.
3/3 anonim válasza:
Szerintem sem elegáns, de még csak nem is "sportosan elegáns", viszont vannak egész jó és utcán is hordható ruháik, szeretem ezt a stílust én is. Örülj neki, ha nem jön szembe, legalább egyedi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!