Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tudtok vonzódni olyan pasihoz, aki csak sportosan
öltözködik és utálja az elegáns ruhákat?
Figyelt kérdés
Elegáns ruha alatt az inget, öltönyt és egyébb ilyen hivatalos ruhákat értem. Tehát pl. egy irodai dolgozó, aki mindig ingben van, attól engem kiráz a hideg.
Tudunk, persze. De attól még, vannak olyan alkalmak, amikor azért illik elegánsan is felöltözni. Egyébként, nem csak az ing és az öltöny lehet kultutált öltözet. Például, egy sima póló-farmer kombó is festhet jól.
Szerintem, egy kicsit igénytelen, ha valaki állandóan melegítőben és sportcipőben jár. Tehát, azért legyenek normális ruháid is, például, póló, farmer, és valami szépen kinéző cipő, ami nem sportcipő, hanem mondjuk bőr. Ilyesmire gondolok; [link]
Farmernadrághoz meg annyit, hogy ne legyen nagyon kilyuggatva, mert az elég alkesz hatást ad szerintem.
2022. máj. 19. 14:17
2/13 anonim válasza:
Azért a 18. éve felett, már ne járjon egy férfi sportruhában.
Vagy ha igen, ne akarjon normális nőt!
2022. máj. 19. 14:29
3/13 anonim válasza:
Nekem az elegáns stílus jön be vagy a kicsit alternatívabb. A sportos stílus amelyik neked van nem tetszik. Ettől függetlenül nem az öltözködési stílusa fogja meghatározni hogy tetszik e valaki vagy nem, kivéve ha nagyon extrém eset. Pl 20 évesen úgy öltözködik mint egy 50 éves vagy valami nagyon borzalmas stílusa van.
2022. máj. 19. 14:35
4/13 anonim válasza:
Tudod a sportos és az elegáns között azért van átmenet.
2022. máj. 19. 14:45
5/13 anonim válasza:
Kb 25 éves koromig tudtam volna. Most már azt gondolom, hogy ha egy pasi elvárja a nőjétől, hogy csinosan öltözzön, akkor igenis illik ezt viszonoznia azzal, hogy nem kapucnis melegítőfelsőkben jár.
2022. máj. 19. 16:06
6/13 anonim válasza:
#2 Aha, gondolom te egy ilyen isten szerűség lehetsz, hogy megmondod ki, mit mikor viselhet és, hogy milyen nője lehet. Egy szabadszellemű embert pont nem az fogja érdekelni, hogy te mit gondolsz róla és az intelligencia szintjét sem a sportos viselet fogja megszabni.
2022. máj. 19. 16:10
7/13 anonim válasza:
"ha egy pasi elvárja a nőjétől"
Ha azt mondják ugorj ki a negyedikről, megteszed?
2022. máj. 19. 16:23
8/13 anonim válasza:
Akik ideirtak az mind 25 felett, szeret tini kategoriaban irni felnottkent.
2022. máj. 19. 18:05
9/13 anonim válasza:
Nyilván tudok, a barátomhoz is vonzódok, akkor is, ha melegítőben van OTTHON. Viszont az nagyon nagyom nem tetszik, mikor valaki utcára melegítő nacit vesz, de mint az utolsó képen azzal a farmerral, az tökéletes. Ennek ellenére pl nekem nagyon tetszik, ha egy fiú néha inget vesz, különleges alkalmakkor öltönyt. Az nagyon tetszik, de nem feltétel persze, amíg ha kell, fel tud öltözni elegánsan.
2022. máj. 19. 19:59
10/13 anonim válasza:
Engem nem zavar. Viszont az igaz, hogy azért vannak helyek, ahol elegánsan kell öltözni, és az is jó lenne, ha nem csak sportos ruhákból állna a ruhatár, hanem lenne 1-2 farmer és pólók is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!