Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik a '80-as években voltak tinédzserek szexeltek a gimnáziumi évek alatt?
Ez lett a következménye annak, hogy az internet világa beszippantotta őket, nem alakult ki társasági intelligenciájuk, vagy az is lehet, hogy ez a generáció alapól nem intelligens.
De nincs is jelentősége. A Z generáció, ahogy jött, úgy tűnik majd el a semmiben, és olvad bele az egyszerű emberek mindennapi, unalmas életében.
A reménység a későbbi Y generációban van, hogy mikéntjét fogja felhasználni azt a sok tudást amit szerzett a világ megjobbítása érdekében. Illetve talán az alfa generáció lesz majd az, aki kb. 30 év múlva megmenti a világot a globális felmelegedéstől.
#20: "Régen többet szexeltfk a fiatalok, korábban voltak ag első párkapcsolataik is."
Na ez nagyon nem igaz! Legalábbis itthon biztos, hogy nem!
Amúgy beleolvava abba a cikkbe, amit a #21-es linkelt, furcsa dolgok vannak benne. Egyrészt én azt hittem, hogy kb. 20 évesekről szól, erre 29 a korhatár. 😂 Na, ezek már annyira nem fiatalok. XD
Egyébként meg a cikk inkább a pasikra igaz. Azt elhiszem, hogy a pasik nehezebben ismerkednek, de a fiatal nők mindig találnak partnert. Szóval, én ezt nem tudom elfogadni.
#22 voltam
Hihetetlen, hogy egy linkelt cikkre, aminek az álláspontját nem én írtam és a kutatását sem csak úgy hasraütés szerűen végezték, többen is pirosat nyomnak :D
Ezek lehetnek azok az emberek akik egy időjárás előrejelzést is leszavaznak ha nem tetszik nekik XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!