Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik a '80-as években voltak tinédzserek szexeltek a gimnáziumi évek alatt?
Mi koze a tanulasi kepessegeknek a szexhez? :D
Igen, 15 éves koromtól.
84-ben érettségiztem, de a gimiben már a többség nem volt szűz.
84-88 között voltam gimis.
A suliban nem jött össze, de a sulin kívül, és a nyári szünetekben Balcsin volt bőven lehetőség. Tele volt a camping keletnémet lányokkal.
Volt aki csinálta, volt aki nem, volt aki nem verte nagy dobra. Kb. 10% volt aki szüzen érettségizett.
Az egyik, akiről csak sejtettük, második év vége felé elkéredzkedett utolsó két óráról, mondván apasági per miatt kell mennie a bíróságra. Jót nevettünk mindannyian, míg meg nem mutatta az idézést. Az ofő teljesen kiakadt. A következő osztályfőnöki órára megvolt a téma.
Ne feledjük, hogy ez az oldal arról híres, hogy a nagyot mondók tábora eléggé nagy...
Jövök én is egy ilyennel:
Én 81-ben érettségiztem és már elsőben egy lány sem volt szűz és voltak akiknek gyerekük is volt és néha órán is szexeltünk a tanárra is.
Váóóó :-)
Igen, sokan a gimi alatt veszítettük el a szüzességünket.
De ez nem azt jelenti, hogy végig volt párunk és végig szexeltük a gimit.
Nem volt jellemző a rendszeres szexuális élet, kivéve akiknek hosszú kapcsolata volt végig. De ők voltak kisebbségben az osztályban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!