Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Az egyik baratnomn...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Az egyik baratnomnek tetszik a chrushom!!

Figyelt kérdés
Privibe is johet

2022. máj. 14. 14:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Tehát tetszik neked egy srác, de nem lész semmit és pipa vagy a barátnődre mert neki is bejön. Gratulálok...
2022. máj. 15. 00:29
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Verd falba a fejed.
2022. máj. 15. 00:46
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

A crush kifejezés valószínűleg Amerikából származik, ezt onnan tudom, hogy rendszeresen nézek amerikai vlogvideókat, és ott találkoztam vele.

Hogy Magyarországra hogy szivárgott be ez a kifejezés, azt nem tudom. De vélhetően azok a magyarok használják, akik nem igazán beszélnek angolul, és így valahogy menőnek tűnnek. Ugyanis akinek C1-es nyelvvizsgája van, az aligha használ ilyen szavakat, hogy crush.

2022. máj. 15. 01:39
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Kèrdezőnek:

Semmit nem tudsz tenni. Ez van, fogadd el. Nem befolyásolhatod mások èrzèseit. A crush nem választott tèged, szóval nem sajátíthatod őt ki.

#13 voltam.

2022. máj. 15. 01:57
 15/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nem vagyok pipa a barátnőmre csak egyszeruen bant hogy bejelentette hogy neki is tetszil az a srac AKIVEL MÁR ALAKUL A DOLOG nyugodtan lehet trollkodni de nem ertem miert jo a baratmommel igy is joba vagyunk csak tudjátok eleg szar nezni hogy egy ember aki fontos neked mert 7 eve a legjobb barátnőd latvanyosan nyomul a szerelmedre, akivel mar alakul a dolog es ez szar igy, mert ha osszejovok a sraccal a baratnom megsértődik ha meg elfelejtem a sracot a baratnom rahajt es nem tudom hogy mi tevo legyek mert mindketto ember nagyon fontos nekem.
2022. máj. 17. 17:29
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem igaz, hogy alakul a dolog, mert akkor megmondaná a srác a barátnődnek, hogy semmit nem akar tőlee, csak veled akar randizni.

Vagy arról van szó, hogy a srác egyikőtöket sem veszi komolyan, vagy arról van szó, hogy mindketten kellettek neki. De azt felejtsd el, hogy csak te.

2022. máj. 17. 17:41
 17/18 anonim ***** válasza:
76%
És szerinted a barátnődnek nem fáj ez, hogy a hibáján kívül beleesett abba a srácba, akire a legjobb barátnője hajt? Valószínűleg ő is ugyanazt érzi, mint te. Az érzéseket nem lehet irányítani, ezért elég szar barátnő vagy, ha hibáztatod őt, amiért neki is ugyanaz a srác tetszik.
2022. máj. 17. 17:47
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha alakul a sráccal valami, akkor hiába nyomul a barátnőd.

Plusz ha összejössz vele, nem kéne magadat okolnod ha megsértődik, mert köztetek már alakult és ő a visszataszító, hogy ennek ellenére hajt rá. Tetszhet neki nyilván, de ezen túllépni bunkóság.

2022. máj. 17. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!