Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Az egyik baratnomn...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Az egyik baratnomnek tetszik a chrushom!!

Figyelt kérdés
Privibe is johet

2022. máj. 14. 14:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
27%

Én viszonylag fiatal vagyok (24), de ezzel a crush kifejezéssel vannak problémáim.

Ez csak annyit jelent, hogy plátóin tetszik valaki? Ha igen, akkor nem mindegy, hogy rajtad kívül hány embernek tetszik?

Ha viszont többet is akarsz, akkor miért nem lépsz? Lehet majd a barátnőd lép és összejönnek.

2022. máj. 14. 14:21
 2/18 anonim ***** válasza:
41%
A csokim meg a bátyámnak is ízlik. Ez jobban zavar. Ja és ebben nincs felesleges idegen szó, mert én még normálisan beszélek magyarul.
2022. máj. 14. 14:40
 3/18 anonim ***** válasza:
39%
Mire gondolsz? Beszélj a barátnőddel, ha még nem tudja, hogy neked is tetszik. Egyébként meg ne csináljatok ebből nagy ügyet, nem érdemes egy fiú miatt összeveszni. Majd jönnek mások.
2022. máj. 14. 16:06
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
És a palinak melyikőtök tetszik?
2022. máj. 14. 16:25
 5/18 anonim ***** válasza:
27%

1) Hívjátok át a palit egy közös szexre, és azzal marad, akivel akar, ha egyáltalán

2) verekedjetek meg érte egymással, de hogy nyerjetek is valamit az egészből, ezt közvetítsétek interneten, fizetősen nézhesse, aki akarja, aztán feleztek, vagy ahogy előre megállapodtok, pl. egyiké a pasi, a másiké a pénz, stb.

2022. máj. 14. 16:42
 6/18 A kérdező kommentje:
Nem, nem plátói, a barátnőm tudja h tetszik nekem es bejelemtette hogy neki is ami rosszul esett hiszen ridja h nekem mennyit jelent.
2022. máj. 14. 18:05
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
De mennyit jelent? Vagy ennyi, tetszik neked aztán vársz a csodára? Közben a barátnődnek nem tetszhet, nem várhat ő is?
2022. máj. 14. 18:32
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Versenyfejcsavarás. vagy semmi. Miért vagy pipa a barátnődre? Vagy szerinted direkt tetszik neki a te kiszemelted?
2022. máj. 14. 19:44
 9/18 anonim ***** válasza:
81%

Egyébként ha Petőfi Sándor lenne mindkettőtök crush-ja, és közösen magolnátok a verseit, az még jó is lenne, de valamiért azt sejtem, hogy nem. Ez valami Győzike-szint.

De Mónika showba is belefér.

2022. máj. 14. 19:46
 10/18 anonim ***** válasza:
68%

Hát ez tragic.

De most valahogy trendy.

Meg ne kérdezzétek a crushyt, még a végén megoldódna a dolog!

2022. máj. 14. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!