Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Az egyik baratnomnek tetszik a chrushom!!
Én viszonylag fiatal vagyok (24), de ezzel a crush kifejezéssel vannak problémáim.
Ez csak annyit jelent, hogy plátóin tetszik valaki? Ha igen, akkor nem mindegy, hogy rajtad kívül hány embernek tetszik?
Ha viszont többet is akarsz, akkor miért nem lépsz? Lehet majd a barátnőd lép és összejönnek.
1) Hívjátok át a palit egy közös szexre, és azzal marad, akivel akar, ha egyáltalán
2) verekedjetek meg érte egymással, de hogy nyerjetek is valamit az egészből, ezt közvetítsétek interneten, fizetősen nézhesse, aki akarja, aztán feleztek, vagy ahogy előre megállapodtok, pl. egyiké a pasi, a másiké a pénz, stb.
Egyébként ha Petőfi Sándor lenne mindkettőtök crush-ja, és közösen magolnátok a verseit, az még jó is lenne, de valamiért azt sejtem, hogy nem. Ez valami Győzike-szint.
De Mónika showba is belefér.
Hát ez tragic.
De most valahogy trendy.
Meg ne kérdezzétek a crushyt, még a végén megoldódna a dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!