Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mi lehet ez?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lehet ez? Többi lent!!

Figyelt kérdés

-L-

Sziasztok.

Ugye a középsuliba nekünk úgy van a termünk, hogy ha kimegyünk a teremből és jobbra fordulunk akkor van még egy terem, és én elől ülök, de úgy elől hogy ha hátra fordulok akkor kilehet látni a folyósóra, és beszélgettem osztálytársammal, majd valamiért kinéztem a folyosóra, és ott ment a mellettünk lévő terembe a kiszemeltem, nem tudom miért de benézett a terembe és mikor észre vett kb 3mp-re megállt és nézett, majd be ment a terembe ahol lesz az órája, ugyan akkor mondta az osztálytársam hogy tegnap is nézett elég feltünően majd mikor rá néztem akkor gyors elhajtotta a fejét.

A sráccal nem vagyok jóba már kb másfél hónapja és aggaszt hogy mi lehet..

Szerintetek? Előre köszönöm a válaszokat!!

2022. máj. 11. 09:21
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Tini retardáció, abban mutatkozik meg hogy két ember nem képes kommunikálni, amikor kéne. Ne aggódj, majd kinövöd.
2022. máj. 11. 10:07
 2/6 anonim ***** válasza:
8%

Nem biztos, hogy kinövi, 1-es. Ugyanis vannak olyan emberek, akik felnőttként is komolytalanok maradnak.

A sorsunk egy bizonyos értelemben már a születésünkkor eldől, hiszen az IQ örökletes, genetikai adottság, amit nem lehet fejleszteni. Aki pedig keveset örökölt, annak azzal kell beérnie.

2022. máj. 11. 10:31
 3/6 anonim ***** válasza:
70%

Pont ezt akartam írni, mint a kettes, csak gyorsabb volt.

De a második részével nem értek egyet. Fejleszteni tudja magát, tanulni tud, ezáltal okosodni, a személyiségét tudja fejleszteni. Na mindegy.

Kérdésre térve. Miért szakadt meg a beszélgetés?

2022. máj. 11. 10:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát ez a fejlesztés is olyan dolog, hogy azt tudja fejleszteni, amit lehet. Ha a Kérdező intelligenciahányadosa például 95 (ami egy átlagos szint), akkor azt tudja kimaxolni. A hiányosságokat pedig tudja pótolni más forrásból, ha nem elég intelligens ahhoz, hogy bizonyos helyzeteket megoldjon, így lehet belőle egy értelmes ember.

Ha valaki átmérő a "Felnőtt párkapcsolatok" rovatba, egy rakás olyasmk kérdéssel, fog találkozni, mint ez. Hiába lettek 25-30 éves felnőtt emberek, nem változtak meg. Ez részben persze a lustaság miatt van, de részben a született képességek miatt is.

Félelmetes belegondolni, de azt olvastam hogy már általános iskola alsó tagozatában eldől, hogy ki fog ledioplomázni.

Az élet tehát egy bizonyos értelemben igazságtalan, mert sokszor abból gazdálkodunk, amit születésünkkor kaptuk.

Azonban - és ez a tanácsom a Kérdezőnek is - fejlesztéssel, és akaraterővel sokmindent el lehet érni, sőt, nem tartom lehetetlennek, hogy az ember időnként átlépi a határait is.

2022. máj. 11. 10:46
 5/6 anonim ***** válasza:

#1 vagyok.

#2-es, részben egyetértek, azonban azt tapasztaltam, hogy a kommunikáció szoft skill, azaz nagyon nagy mértékben fejleszthető, javítható. Persze (és itt jön be az amit te mondtál), ha valakinek nagyon gyengék a kognitív képességei, fel sem ismeri a fejlődési igényeket és tanulási lehetőségeket. Ezért is vannak még huszonéves lányok is azon a szinten mint a kérdező.

2022. máj. 11. 11:11
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Beszéljétek meg
2022. máj. 11. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.