Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Asdfgh1 kérdése:
Szerelmes lettem egy lányba! A többi infó lent! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kb 3 hete szerelmes lettem egy velem egykorú lányba!Szerintem mutogatja felém hogy érez irántam valamit!Ezzel csak 1 baj van!Az hogy ő Debrecenbe lakik én meg Budapesten!Érdemes ezt folytatni?2019. márc. 17. 16:28
1/4 anonim válasza:
Ha tényleg szereted és Ő is szeret téged akkor működhet. Ha bármelyikőtök is visszavonulót fúj, akkor meg nincs értelme küzdeni.
2/4 anonim válasza:
Ezt te tudod akarsz-e távkapcsolatot. Bízol-e annyira a lányban, hogy nem csal meg. Mert erre fel kell készülnöd bármikor megteheti mivel ha éppen nem vagy ott neki egy nehezebb helyzetben akkor félre léphet, más emberrel közelebb kerülhet stb.
3/4 anonim válasza:
Igen, és 15 éves vagy, már kérdezted csak törölték :D
Amúgy én ezért nem is beszélek olyanokkal akik messze laknak, mert úgyse tudunk találkozni. Egyébként nekem is tetszett régen egy budapesti fiú, csak én meg nyíregyi vagyok, szóval inkább nem beszéltem vele többet. Szerintem felejtsd el ha nem tudtok találkozni, mert különben az lesz hogy nem ismerkedtek mert nektek van valakitek, és csak írogattok, de hiányoztok is egymásnak, és csak szenvedtek. Szerintem nincs értelme folytatni, csak rossz lesz.
4/4 anonim válasza:
Denrecenben létezik olyan, hogy szerelem?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!