Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem egy orvosba, mit tegyek?
Par honapja voltam a baratnommel orvosnal es amikor meglattam az orvost aki kezeli ot eppen kint cigizett nagyon ismeros volt nekem,(fiatal srac) aztan az nap megkerestem es bejeloltem aztan kiderult hogy mi mar irtunk par szot es elegge kedves es aranyos volt velem de en elegge flegma voltam vele akkor es alighogy visszairtam neki, aztan amikor visszajelolt ram irt, de semmi extra, (szia, hogy vagy stb) aztan megkerdeztem tole hogy o orvos e, es mondta hogy igen, aztan elmondtam neki hogy ma voltam ott a baratnommel es elegge ismeros volt nekem mintha mar irtunk volna vagy lattam mar valahol azert jeloltem be, de neki viszont a chat nem volt meg amikor regebben irtunk es megkerdezte hogy es irtunk vagymi, aztan arra csak azt irtam hat istenem mondom hogy igen, es erre azt irta hogy tessek, na mindegy szia es letiltott, akkor nem vettem annyira komolyan jot nevettunk a baratnommel, aztan most par napja megint elmentem vele es elegge stresszben voltam de nemtudom miert, aztan a baratnomnek mutatta hogy irt neki de az a regi faceja volt, es utanna meg bejelolte ot az uj fbn is de a baratnom nem jelolte ot vissza, en a rendeloben ultem es az ajto ott mindig ki van nyitva es pont ugy ul hogy ki lat a rendelobe es szinte pont szembe vele ultem es volt h igy szemezgettunk meg mosolyogtunk egymasra mar akkor megtetszett (de szerintem o nem tudja hogy en vagyok az akivel irt) aztan masnap is elmentem a baratnommel (mivel tavasziszunet van es par napig nala voltam mivel ritkan talalkozunk mert nem egy varosban lakunk) es en mentem wcre folyoson meg pont jott velem szembe de beszelt valami nenivel es koszont nekem h szia visszakoszontem de 100% nem hallotta mert pont kohogtem aztan mar nem hallota meg amikor visszakoszontem😂 utanna mar nagyon ritkan ram nezett de amikor ram nezett akkor is mosolygott aztan amikor mar mentunk el pont rola beszeltunk aztan vettuk eszre hogy mogottunk van es elegge ciki volt es elkezdtunk nevetni es csak mosolygott megint de most ugy mintha nevetni akarna, utanna amikor mar a kijaratnal voltunk elkoszont tolunk h sziasztok lanyok kellemes hetveget aztan mi is, es en meg mindig neztem ra de nagyon nagy szeles mosollyal aztan ram kacsintott es mosolygott o is, aztan azota nemtudok nem ra gondolni meg tudom h eselytelen az egesz megminden de egyszeruen erzem hogy beleszerettem vagy nemtudom elegge normaltalannak meg gaznak tunik ez de hat nemtudom mit tegyek...Esetleg valaki tudna valami tanacsot adni?😞🙏
16/L
2-es vagyok.
Okés értem, de ő egy 26 éves férfi ha írsz is neki vigyázz mert tkehet hogy csak jatszik, hiszen a barátnődet is bejelölte ki tudja még hány lányt ezen kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!