Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy 1 évvel idősebb fiú a suliból. Mit tegyek? (Tőbbi lent! )
Figyelt kérdés
Szóval egy évvel felettem jár, nem az évfolyamtársam. Nagyon helyes meg minden, csak nem tudom hogyan kerülhetnék közelebb hozzá.Tudja ki vagyok, és azt is hogy szeretem, de ő annyira nem ismer engem. (nem vagyunk barátok, csak jópár dolgot tudok róla) Hogyan tudnék közelebb kerülni hozzá úgy hogy eggyáltalán ne "nyomuljak"? Kérlek segítsetek! (Értelmes válaszokat szeretnék )2017. nov. 17. 16:17
1/8 anonim válasza:
Velem is ugyanez van😂✋ hany eves vagy?😁
2/8 A kérdező kommentje:
13 ✋😂😂
2017. nov. 17. 16:33
3/8 anonim válasza:
Ha tudja hogy szereted és ő nem igazán haverkodik és nem kezdeményez akkor esély sincs igazán.
4/8 A kérdező kommentje:
2. Válaszoló köszönöm a véleményed/tanácsod, de az a fiú inkább csak a barátaival van. Igazából szokott szemezgetni velem, de össze vagyok zavarodva. Az egyik legjobb barátnőm azt mondta hogy szerinte bejövök neki. Csak nem tudom hogy mit tegyek vagy kezdeményezzek-e 😞
2017. nov. 17. 16:52
5/8 anonim válasza:
Vadold meg szexualis zaklatassal. Most ez a divat
6/8 A kérdező kommentje:
3. Köszönöm a kritikád, amilyen gyorsan idehánytad azt a pár szót, olyan gyorsan el is mehetsz :)
2017. nov. 17. 19:09
7/8 anonim válasza:
Kérd meg hogy korrepetáljon. Pl. Matekból vagy ilyesmi.
Sok sikert;)
8/8 anonim válasza:
Vakard meg neki 2 hetig szeretni fog utana lapat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!