Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi lenne a legjobb lépés?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a legjobb lépés?

Figyelt kérdés

A crushom 2,5 honapja szakitott egy eleg hosszu (1,5) eves kapcsolatban. Addig is baratok voltunk es o tudja hogy en tobbet erzek iranta, azota osszemelegedtunk, orakat chatelunk messengeren akar egesz nap, es fogunk talalkozni kettesben ami nem igazan tudom minek nevezheto. Viszont ot nagyon megrazta ez a szakitas, es elvileg nem lepett tul rajta igy kicsit felek, hogy csak feleslegesen elem bele magam.

Koszonom a segitseget

19/l

2022. máj. 8. 02:01
 1/4 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem még jót is tenne neki, ha sikerülne továbblépnie.

Ne félj.

2022. máj. 8. 08:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én magamból indulok ki és nekem egy másfél éves kapcsolat után nagyon kevés lenne 2,5 hónap ahhoz, hogy új kapcsolatot akarjak. Szeretem magamban a dolgokat helyre tenni és visszatalálni önmagamhoz.

Nekem ilyen esestben 2 dolog fordulna meg. Vagy nem is szerette az exét mikor még együtt voltak, ezért lépett túl ilyen gyorsan. Vagy csak felejteni akar amire jó vagyok én is.

2022. máj. 8. 09:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Megrázta a szakítás és most valakibe kapaszkodik, aki te vagy. Kétlem hogy többet akarna, csak most nagyon magányos.

2,5 hónap az semmi, értsd szó szerint. Olyan mintha tegnap szakítottak volna; talán még rosszabb, mert az exe/szerelem hiánya erősebb.

Ha ebből lenne is valami (amire sok esélyt nem látok), az nem lesz hosszú életű és több mint komolytalan. Ennyi idő alatt nem lehet normálisan továbblépni, még ha ő is szakított.

Te meg teljesen felesleges vagy "barát" vele, mikor reménykedsz hogy összejöttök és többet érzel iránta. Ez nem barátság, ez annak a megcsúfolása.

2022. máj. 8. 14:27
 4/4 anonim ***** válasza:
66%
Talán pont miattad lép majd tovább, szóval én a helyedben tuti elmennék vele találkozni.
2022. máj. 8. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!