Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a legjobb lépés? (Többi lent)
A nézéséből,mozdulataiból látni fogod amikor a kapcsolat megérett arra,hogy megcsókoljad!
Szerintem még korai. Ha naponta csak 1 vagy 2 órát találkoztok a hódításhoz kevés. Ez nem az első látásra történő szerelem,csak óvatosan fiatalember!
Onnan tudod, hogy tetszel neki, ha pl. egymás mellett ültök, a térdedet hozzáérinted az övéhez, ha azonnal elhúzza, nem érdekled, ha otthagyja, érdekled. Ez ezer százalék, hogy így van, nő vagyok, tudom.
Ha már tudod, hogy vonzódik hozzád, akkor búcsúzásnál megcsókolhatod. Száz tanácsot tudnék adni, hogyan csókold meg, de inkább azt mondom, nem kell hozzá forgatókönyv, jöjjön természetesen!
Egy hónap egyébként bőven elég lehet egy tininél, én ebben a korban 2 pillanat alatt is szerelmes lettem. Az sokkal veszélyesebb, ha sokáig húzod, és bekerülsz a "barát zónába". Minél tovább húzod, annál valószínűbb lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!