Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha 16 évesen bejönnek az idősebb, 30as pasik?
Ugyanilyen korú férfiként én is észreveszem sokszor, hogy bejövök a fiatal lányoknak. Ez persze tetszik, de nem mernék belelépni egy kapcsolatba, mert elég rossz ennek a társadalmi megítélése, meg nem akarnám, hogy egy évtized után feljelentgessen a kiscsaj, hogy én kihasználtam őt fiatalon. Ettől függetlenül nem gondolnám, hogy bármivel is rosszabbul járna velem, mint egy korabelivel, szóval ez inkább csak külső nyomás. Beszélgetni azért szívesen beszélgetek velük. ;)
2022. máj. 6. 18:05
Amíg csak tetszenek, addig nincs gond. Nekem is bejönnek a jól kinéző 30-s nők.
Kifejtenéd jobban kicsit a véleményed, hogy mitől is annyira éretlenek a mai fiúk?
2022. máj. 6. 19:42
Mert olyanok mint a 10 evesek? 🤷😀
2022. máj. 6. 21:51
A lányok sem érettebbek már semmivel mint a fiúk. Sztem mindkét nem elkezdett testileg is meg agyilag is visszafejlődni. Nem véletlen, hogy már 14-15 évesen hamarabb beszélgettem 30 évesekkel mint a saját korosztályommal. Most is inkább 30-hoz közeli barátaim vannak. De ez elég ritka, mindenki azt hiszi hogy ő mennyire érett meg okos. Báránykáim fogtok ti még pár tanulságot kapni az élettől mikor a kiéhezett idősebb pasik kihasználnak mert buták vagytok. Amég nektek megtisztelő hogy szóba áll veletek egy 25-30 éves, addig nekik könnyű játszma kihasználni benneteket mert buták vagytok, csak azt hiszitek már felnőttek...
2022. máj. 7. 07:30
Enis 19es csajjal kavarok 30 evesen. Eszem agaban sincs kihasznalni.. arra sok konnyen kaphato csaj van minek "szenvednek" ennyi erovel..
2022. máj. 7. 07:36
Szinte majdnem minden tininek vannak bálványai, akik sokszor jóval idősebbek, úgyhogy szerintem normális ez a "rajongás" szerű dolog.
2022. máj. 7. 08:08
Nem gaz. Tapasztalat szerzesre idealis.
Komoly azert ne legyen., Bar Szandieknal pont ez volt a sztori es erdekes mod azota is koszonik jol vannak.
2022. máj. 9. 14:54
Egyaltalan nem gaz.Ez jelenti azt legtobbszor hovy az ertelmi erettsegi szinted magasabb mint a korosztalyode.
Nekem is azok tetszettek jobban,de mar van 1jeloltem igy a tobbi nem erdekes mar. :)
2022. máj. 15. 22:11
Bejönni bejöhetnek, de nem kezdenék bele egy ilyen kapcsolatba, mert 16 évesen még könnyen manipulálható vagy, egy 30 éves pasi pedig egyértelműen irányító szerepet fog felvenni a kapcsolatotokban és jó eséllyel nehezen tudsz majd érvényesülni.
Én egyetemre járok, egyedül lakok, dolgozom, de még mindig tartok tőle, hogy gyereknek fog tartani egy harmincas pasi a 9 év körülönbség miatt.
2022. máj. 16. 23:08
Nekem 11 evvel fiatalabb a bnom es tok jol elvagyunk 😀 kis cuki. 30f
2022. máj. 17. 00:00
Kapcsolódó kérdések: