Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha 16 évesen bejönnek az idősebb, 30as pasik?
Figyelt kérdés
2022. máj. 6. 13:16
1/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, amilyenek a mai fiatal fiúk...
Tisztelet a kivételnek!
2/21 anonim válasza:
Nem gáz ha bejönnek, de ha összejönnél egyel az gáz lenne.
3/21 anonim válasza:
Nem gáz, nekem is bejönnek, és barátnőimnek is nagyrészt. Viszont azt tanácsolom, hogy kapcsolatba max 25 éves korig vágj bele. Az én barátom pl 22 :)
17/l
4/21 anonim válasza:
Hát elég gáz, mert ezek a 30-asok az ovisokra buknak, te már öreg vagy nekik! Hamarabb kellett volna gondolkozni
5/21 anonim válasza:
Ugyanezt tudom mondani, mint az előttem válaszolók, nem baj ha bejönnek, de túl nagy a korkülönbség ahhoz, hogy összejöjjetek. Én is 16 vagyok, nekem a max korkülönbség, akivel összejönnék 5 év.
6/21 anonim válasza:
Ameddig csak bejön, addig nincs gond.:)
7/21 anonim válasza:
En most egy 19Lal ismelkedek pedig 30 vagyok. Volt 17 is de o mar tul fiatal volt viselkedesileg (bar ez nem jelenti azt h mind az) A legtobb korombeli not oregnek latom 🤷
8/21 anonim válasza:
Nekem nem fáj. :D
De azért illúzióid ne legyenek :)
9/21 NTBS válasza:
Nem gáz, csak vigyázz ki ne használjanak téged.
10/21 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok vele. A mai fiatalok olyan gyerekesek és nyápicok. Én nem tudok rájuk férfiként tekinteni.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!