Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha félek a szerelemtől?
Figyelt kérdés
Akikkel eddig együtt voltam, azok közül mindenki ugyan azt akarta...
Vagy éppen ők tetszettek nekem, de ez csak egy oldalú volt
De már félek bárkit is szeretni
Mert volt már olyan srác, aki erőszakos volt...
És félek azóta érezni...
2022. máj. 3. 17:15
2/8 anonim válasza:
Az emberek félnek már igazán szeretni és ezért tart itt a világ. A szerelmet sok esetben anyagiakhoz kötik már, de az úgy sosem lesz az Igazi Természetes szerintem. Én örülnék, hogyha az emberek metanulnák kimutatni az érzéseiket, mert máskülönben érzéketlen robottá válnak úgy, hogy közben ott lebeg majd bennük állandóan, hogy valami hiányzik- és amikor már az sem jut az eszébe, hogy mi az ami valóban hiányzik, akkor már baj van, mert az a teljes kiábrándultság. ÉN értem, hogy csalódtál erőszakos ember/ek miatt, de ne foszd meg magad attól, amiért érdemes élni, vagyis a Szerelemért. Az én életem ilyen téren 33 éve üres, mert vagy állandóan félreértettek, vagy én nem tudtam igazán kimutatni, amit érzek, vagy pedig cikinek tartottam, esetleg poént csináltam az egészből.
3/8 anonim válasza:
#2 ha az életed 33 éve üres akkor lehet, hogy nem azon kellene gondolkodnod, hogy a világ milyen hanem azon, hogy te milyen vagy. Az elég ritkán fordul elő, hogy mindenki hülye csak te vagy helikopter, ennél sokkal gyakoribb amikor te vagy hülye.
4/8 anonim válasza:
Hármas megmondó igazad van, de te vagy a megmondhatója/leírója annak, hogy létezik az "elég ritkán fordul elő" kategória is Főleg akkor, hogyha abból indulok ki, hogy lassan már mindenki őrült, vagy bolond...csak nincs papírja róla. Lehet szépíteni, hogy ez nincs így, de akkor ideje lenne belátni, hogy eléggé agyatlan egy emberiség vagyunk az Univerzum Egészéhez képest és ahhoz képest, hogy mennyire tartjuk a Föld bolygót Tisztán és Egészségesen. Most hogyhaa robotol az emberiség fele legalább, akkor ezért már túl sok értelem benne szerintem nem lehet.
5/8 anonim válasza:
Most már világos. Tényleg mindenki hülye és már csak te vagy normális.
Kár, hogy bezárt az opni...
6/8 anonim válasza:
Ki mondta, hogy normális vagyok? Te! Nem én. Egy szó nincs arról, hogy mindenki hülye, csak én nem, de azt bekéne látni, hogyha lehet is normálisan kommunikálni manapság Magyarországon; azt itt elvétve lehet csak megtalálni a tapasztalataim alapján...főleg egy faluban. Szóval ötös megmondó, ahelyett, hogy a kérdezőnek adnál tanácsot, ne velem foglalkozz. Azért gondolom, hogy buta vagy, mert nem jut az eszedbe, hogy a kérdezőnek segíts ahelyett, hogy engem okítanál. Engem nyugodtan felejts el.
7/8 anonim válasza:
Szerintem azzal segítek neki ha az ilyen hülyékre reagálok nehogy azt gondolja, hogy tényleg úgy működik a világ ahogy a hozzád hasonló incelek beállítják.
8/8 anonim válasza:
Próbálj meg nem gondolni ezekre. nem tudom mi óta tart ez az állapot, de ha nem olyan rég óta akkor szerintem normális. Várj, és majd lassan elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!