Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek a szerelemtől?
Lehet láttál egy rossz példát a szüleidnél. Mert nekik balul sült el és rávetíted így az összes fiúra tudat alatt, hogy akkor te is így fogsz járni és inkább meg se próbálod, hanem te elmenekülsz előre.
például..
De magadban kell kutakodnod, h mitől is félsz igazán.
Beijedni, pontos j-vel ijedj be máskor! ;)
Szerintem ez nagyon összetett, keress fel egy szakembert, ha látod nem tudsz benne előrelépni, mert szerintem ezek olyan dolgok, amiket tudatosítanunk kell magunkban, ahhoz, hogy bátran bele merjünk lépni a kapcsolatba. Azt mindenképp megfigyelném, hogy a fiúnak milyen a habitusa, milyenek a céljai, "mire kellenék", hogy ne történjen meg hasonló, és csak akkor terveznék, ha biztos vagyok benne, hogy ő a megfelelő. Kívánom, hogy találd meg majd az igazit, akiben boldog kapcsolatban éltek!
Szia!
Lehet, hogy kiskori trauma, vagy csak tudat alatt benned van az érzés, hogy nem szeretnél csalódni.
Ez teljesen természetes. Azt javaslom, hogy:
1. Beszélj valamelyik családtagoddal és/vagy haveroddal
2. Írj neten egy pszichológusnak
3. Találkozgass, beszélgess a fiúval, és ha tetszik, megbízol benne, beszélj vele erről. Ha komolyan gondolja megérti, küzdeni fog érted, és amíg magadban rendeződsz, vár rád.
Nincs kötelezettség, indulhattok barátként is. Hogyha pedig már azok vagytok, akkor bátran beszélgess vele a témáról!:)
Sok sikert, nagy dolog egy félelmet leküzdeni, remélem sikerrel jársz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!