Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha már nem szerete...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Airhorn kérdése:

Mit tegyek, ha már nem szeretem annyira, mint régen?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, akivel már 8hónapja együtt vagyunk.Sok dologban segítettük egymás előre és még most is szeretem, de nem olyan erősen, mint amikor megismertem. Szexuális téren is csökkent a vonzalom és nincs annyiszor aktus, mint régen(ez nem hatalmas probléma, csak a szex nem megy annyira könnyen az én részemről). Szakítani nem tudok vele azért, mert azzal nagyon össze törném szegényt és ezt nem szeretném. Nem tudom mi tévő legyek, hisz ő még mindíg nagyon szeret engem.

2022. máj. 2. 14:22
 1/5 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem szakíts vele hidd el felfogja tudni dolgozni eleinte nehéz lesz biztosan neki ,de jobb minthogyha hazugságokban élne..

Ha te már nem szereted annyira kár erőltetni a dolgot így csak te szenvedsz..

Kitartást és hidd el jobb ha nem hülyíted tovább azzal, hogy minden rendben van..

Ami nem megy kár erőltetni..

2022. máj. 2. 14:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egészségesebb előbb véget vetni a dolognak, mint később teljesen kiégve. Hacsak nem akartok rajta aktívan változtatni, nem valószínű, hogy idővel javulni fog a dolog.
2022. máj. 2. 15:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2022. máj. 2. 17:00
 4/5 anonim ***** válasza:
86%
Előbb utóbb muszáj leszel vele szakítani. És szerintem neki is jobb ha hamarabb túlestek rajta.
2022. máj. 2. 19:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem meg sok kapcsolat ezért megy tönkre ilyen hamar.

Teljesen normális dolog, hogy x idő elteltével nem nem érzed ugyanazt, mint egy teljesen új kapcsolatba. Valószínűleg a rózsaszín köd szállt fel benned, de ha ennek ellenére szereted, kár lenne emiatt szakítani.

Ennyi erővel minden kapcsolatodba elfog jönni ez az időszak, akkor is majd egyből szakítani fogsz?

Sokan úgy vannak vele, ha valami “elromlik” egyből ki kell dobni, holott megjavítani is lehet.

Igazából te döntesz, hogy neked mennyire fontos ez a kapcsolat, illetve , hogy Ő mennyire fontos neked…

De ha még is megmentenéd a kapcsolatot, akkor csináljatok több közös programot, beszélgessetek mélyebb dolgokról.

Én úgy vagyok vele, hogy minden kapcsolatba vannak időszakok, amikor nem ég annyira a láng, de szerintem ez a normális..

2022. máj. 2. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!