Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Csak szerintem tisztelték...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem tisztelték jobban a lányokat&nőket régen a fiúk&férfiak?

Figyelt kérdés

2022. márc. 28. 06:20
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Amúgy miért változott ez meg?
2022. márc. 28. 06:25
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Oda vissza játék ez. Amúgy normális emberek esetében ugyanúgy meg van a tisztelet, csak egy rétegre jellemző az általad említett viselkedés (megfigyelésem szerint minél iskolazatlanabb valaki annál jellemzőbb)
2022. márc. 28. 06:53
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Azért régen sem volt minden olyan hű de jól felépítve. Nyilván meg volt a régi idők szépsége is.

De régen a nőket sokkal több erőszak érte, nem is ők választhattak párt, akkor a megcsalások(bár az most is van és még normálisnak is gondolják), verések... Nyilván más korban élünk, ennek a kornak is meg van az előnye, ahogy annak is megvolt.

2022. márc. 28. 07:57
 4/11 A kérdező kommentje:
Én a 80-as évekről beszélek.
2022. márc. 28. 09:18
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem igazán értem ezt a "nem is ők választhattak párt" mondatodat, ne haragudj.
2022. márc. 28. 09:20
 6/11 anonim ***** válasza:
82%

Még a 80as években is hasonló a felállás. Csak ott már kevesebb mértékben.

Nem is értem amúgy az embereket sokszor, nem a régi időkért kell sopánkodni, hanem ezt az időszakot ezt a világot szebbé tenni, nem pedig a múltban élni.

Ez nem neked szól, hanem úgy alle.

2022. márc. 28. 09:21
 7/11 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem nem.

Akkor is ugyanúgy megvoltak azok a problémák, mint ma. Csak más volt a környezet. Meg nem tudott mindenki minden baromságról, mert nem volt közösségi média.

De akkor is ugyanúgy voltak udvarias és bunkó férfiak. Mint ahogy normális és idióta nők is.

2022. márc. 28. 09:43
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Igen.
2022. márc. 28. 12:00
 9/11 anonim ***** válasza:
74%
Persze. Mikor nem volt jogotok szavazni, dolgozni meg még élni se igazàn akkor nagyon tiszteltek titeket.
2022. márc. 29. 14:21
 10/11 A kérdező kommentje:

utolsó, elmondom újra

a 80-as évekről beszélek, amikor a nőknek már joga volt

2022. márc. 29. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!