Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem tisztelték jobban a lányokat&nőket régen a fiúk&férfiak?
Azért régen sem volt minden olyan hű de jól felépítve. Nyilván meg volt a régi idők szépsége is.
De régen a nőket sokkal több erőszak érte, nem is ők választhattak párt, akkor a megcsalások(bár az most is van és még normálisnak is gondolják), verések... Nyilván más korban élünk, ennek a kornak is meg van az előnye, ahogy annak is megvolt.
Még a 80as években is hasonló a felállás. Csak ott már kevesebb mértékben.
Nem is értem amúgy az embereket sokszor, nem a régi időkért kell sopánkodni, hanem ezt az időszakot ezt a világot szebbé tenni, nem pedig a múltban élni.
Ez nem neked szól, hanem úgy alle.
Szerintem nem.
Akkor is ugyanúgy megvoltak azok a problémák, mint ma. Csak más volt a környezet. Meg nem tudott mindenki minden baromságról, mert nem volt közösségi média.
De akkor is ugyanúgy voltak udvarias és bunkó férfiak. Mint ahogy normális és idióta nők is.
utolsó, elmondom újra
a 80-as évekről beszélek, amikor a nőknek már joga volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!