Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen szeretett mosmár nem mit tegyek hogy vissza kapjam?
Figyelt kérdés
KB 1 éve megismertem egy fiút a neten sokat beszélgetünk Skype-on meg Facebook-on ezzel nem is volt bajom de aztán novemberbe nem írt azt hittem elfelejtett de még decemberbe se írt aztán szilveszterkor elmondta nekem hogy nagyon szeret meg sokszor gondol rám aminek nagyon örültem :) de aztán elmondtam neki hogy jobbat érdemel nálam meg nekem másik fiú tetszik igen lehet elkövettem azt a hibát hogy elmondtam neki amit nem kellett volna na de , félév után rám írt hogy anyukája beteg már 2 éve mondtam neki hogy nem lesz semmi baj megfog gyógyulni szegényt sajnáltam de szerintettek próbáljam elfelejteni vagy mondjam el neki hogy szeretem és ne haragudjon rám2017. dec. 4. 22:30
3/3 A kérdező kommentje:
haat nem tudom egyszer mondtam neki hogy tetszik és kinevetett
2017. dec. 5. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!