Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belém szeretett?
Nos van egy srác akit már elég régóta ismerek, osztálytársam is volt hat évig. Most a napokban rám írt azzal a szándékkal, hogy nem e lenne kedvem elmenni vele valahova. Igent mondtam mert nagyon kedvelem a srácot. Elmentem jól éreztem magam vele, de a végén feltűnt, hogy nem baráti viszony a részéről. Meg akart csókolni viszont én eltoltam magamtól. Elmagyaráztam neki, hogy ami kettőnk között van az csak baráti semmi több. Látszólag megértette, de még aznap este kérdőre vont a bátyám, hogy miért voltam vele ennyire elutasító miközben a srác szívét lelkét kiteszi nekem. Nem értettem semmit elmagyaráztam neki a történéseket mire ő benyögi hogy a srác belém szetetett. A srácnak a bátya a tesómnak a legjobb barátja.
Másnap ráírtam, hogy találkozzunk ( nem szeretem interneten keresztül beszélgetni) mert beszélni akarok vele. A találklzásnál lényegében tudtomra adta, hogy már egy éve szeret csak nem akarta tönkre tenni a barátságunkat. Időt kértem mert ez egy kicsit nekem sok... Aranyos, kedved fiú, de sose néztem rá úgy... Meg most megyek kilencedikbe és nem nagyon akarok egyenlőre a suli mellé barátot. Ő egy évvel idősebb tőlem.
Biztosat a bizonytalanért dilemma.
Igaz,hogy a középsuliban sok szépfiú lesz,de ők, akik csak meg akarnak ***ni. Kevés akar párkapcsolatot és éretlenek is rá.
Mást nem lehet tenni ilyenkor,csak annyit,hogy
-kapcsolat
-maradtok barátok
-vége az ismeretségnek
Ha tényleg nem tudnád megszeretni úgy,akkor ne is próbáld megjátszani,mert neki lenne a rosszabb.
Biztos talál majd egy szép lányt,mivel ő is fiatal még az ilyesmikhez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!