Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Megismertem magamnál sokkal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23Shinra kérdése:

Megismertem magamnál sokkal fiatalabb lányt, merjek belevágni?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Önkénteskedés során megismertem nálam jóval fiatalabb lányt, én 24 vagyok, és ő 16. ( Kinézetre elöször 20-nak gondoltam, mert annyinak kinézz ) és nagyon beleszerettem. AZ érzés kölcsönös, viszont bennem van nagyon h fiatal korú, és hogy mitszólna a családom, és a barátaim ahhoz hogy ilyen fiatal barátnőm van, illetve az ő családja hozzám.

Nagyon rossz érzés belegondolni hogy ezt inkább csak elkéne engedni, mert úgy érzem őt kerestem egész életembe, sokkal értelmesebb és jobban megtalálom vele a közös hangot mint a korombeli nőknél.

Ti mit tennétek a helyemben ? Nagyon szeretem, és állitása szerint ő is engem.

2022. ápr. 29. 13:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Ez azért messze nem olyan veszélyes korkülönbség. ;-)

Nem kell magyarázkodnod, meg ideológiát gyártanod, semmi különös nincs abban, ha belezúgtál. Sok boldogságot kívánok, remélem, jó kapcsolat lesz!

2022. ápr. 29. 13:08
 2/7 anonim ***** válasza:
82%

Én 16 évesen jöttem össze a 22 éves barátommal, de nekem 25ig belefért volna. Figyelj, szerintem ez nem olyan áthidalhatatlan korkülömbség, főleg ha tényleg szereted, ahogy írtad is :) A lány szüleivel meg ha bemutat neki legyél illedelmes, és lássák, h szereted, jól bánsz a lányukkal, és nem lesz gond. Más véleménye meg ne érdekeljen, ha szeretitek egymás, próbáljátok meg, és látni fogjátok, hogy mi sül ki belőle.

(Mi majdnem egy éve vagyunk együtt, és nagyon ritkán látszik a korkülönbség)

2022. ápr. 29. 13:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A leiras alapjan, igen, vagj bele.

Ahogy mondtad sokkal idosebbnek nez ki, te pedig kicsit fiatalabb.

Igy nincs semmi gond, ha a csaj benne lenne.

2022. ápr. 29. 13:34
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem próbáljátok meg, max később elválnak útjaitok, ha valami nem jó annyira.
2022. ápr. 29. 14:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Amíg mindketten 15-25 között vagytok, addig nincs nagy különbség. Akkor lenne nagy a korkülönbség, ha ő 15 alatt, te pedig 25 felett lennél.

Nekem 24 évesen volt 17 éves barátnőm, de még flörtöltem 16 évesekkel is és volt, hogy pozitívan viszonozták. Szóval szerintem teljesen oké.

2022. ápr. 29. 14:11
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Személyfüggő hogy működik-e, a korkülönbség egyébként nagy. És nem optimális, de szinte csak rajtatok múlik hogy milyen a személyiségetek és mennyire vagytok érettek. Simán passzolhattok így is. Bár teszem hozzá, hogy a családja joggal nem örülne neki. 19 vagyok, ha a 15 éves hugom haza hozna egy nálam idősebbet lenne pár keresetlen szavam az illetőhöz.
2022. ápr. 30. 00:35
 7/7 anonim ***** válasza:
35%
van vmi. korhatáros cucc Moon. azt hiszem, bár pontosan nem tudom, szóval lehet óvatoskodni kell társaságban, szülők előtt.
2022. ápr. 30. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!