Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nem szereti a bajúszt se a Szakálat! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon idegesítő hogy mindig azt mondja vágasam le stb stb mit tegyek?2022. ápr. 21. 20:47
1/10 anonim válasza:
Nekem is több volt barátnőmet zavarta. Én vágom azóta.
2/10 anonim válasza:
Döntsd el mi a fontosabb, a barátnő vagy a szakáll. És máris megvan a válasz.
4/10 anonim válasza:
Úgy látszik, választanod kell a kettő közül.
5/10 anonim válasza:
én a szakállat választanám a helyedben
6/10 anonim válasza:
Akkor vágja ő is kopaszra a fejét.
Vagy fogadjon el téged olyannak amilyen vagy.
7/10 anonim válasza:
Hááát...nem azt kéri, hogy tetováltass magadra valamit. Szerintem (ha igazán szereted őt), akkor legvágatod.
8/10 anonim válasza:
És ez amikor összejöttetek, nem volt probléma?
9/10 anonim válasza:
A legtöbb lánynak nem jön be. Ő sem azért borotválja minden porcikáját, mert annyira szeret vele órákat a fürdőben babrálni, hanem mert tetszeni akar neked. Ennyit igazán megtehetnél.
10/10 anonim válasza:
"Ő sem azért borotválja minden porcikáját"
A haját is borotválja? A "minden porciká"ba az is beletartozik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!