Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?
Van egy fiú osztálytársam, aki tetszik, és én is fiú vagyok. Sajnos nem tudom, hogy ő heteró, meleg, vagy biszex. Eddig nagyon nem ismertük egymást, nem beszélgettünk egymással, viszont az elmúlt időben egyre többet beszélünk és én úgy veszem észre, hogy nagyon keresi a társaságomat, például engem kér meg dolgokra, vagy hogy menjek el vele valahova, és akkor ketten megyünk csak, és nem a legjobb barátait kéri meg erre. Suli után pedig általában velem szokott jönni a buszra, meg direkt késöbbi busszal megy el, hogy betudjunk ülni valahova. Szerintetek mit kéne tennem? Ez jelent valamit ahogy viselkedik?
17/F
"Ez jelent valamit ahogy viselkedik?"
Szimpatikusnak talál, ez már biztos.
"Szerintetek mit kéne tennem?"
Sodródni az eseményekkel...
Illetve: írtad, hogy
"Sajnos nem tudom, hogy ő heteró, meleg, vagy biszex."
Ezt kiderítheted, ha valahogy erre tereled a témát. Mint pl. Mi a véleményed... ?
és ide olyan filmet / sorozatot illesztesz be a mondanivalódba, ami ezzel a témával (meleg/biszex) foglalkozik, de lehet az egy könyv is.
Az első válaszolónak köszönöm a választ, bár nem tudom milyen filmet vagy sorozatot kéne felhozni, bár tudtommal ő nagyon nem is néz ilyeneket.
A második válaszolónak csak gratulálni tudok az értelmes válaszért, a poén legfelső határát feszegeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!