Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?
16/F
Van egy lány aki elképesztően gyönyőrű és jó ember is.
Mindketten tisztáztuk már hogy szeretjük egymást.
Én viszont nem tudom hogy belemenjek-e ebbe a kapcsolatba mert szerintem nem lenne jo vége
Amik zavarnak hogy a lány nagyon sok fiuval beszél (nekem csak ő van) nem tudja és akarja kimutatni az érzéseit , nem tudja éreztetni velem hogy szeret és fontos vagyok neki , közölte is velem hogy ezeken nem kívánkozik változtatni , lazán veszi a kapcsolatot neki nem én vagyok a legfontosabb , nem engem szeret a legjobban , nem hozna értem áldozatot.
Viszont én nagyon szerelmes vagyok belé és nem tudom mit tegyek😕
Annyira sajnálom
Mert arany lelke van
És gyönyörű szép
Azért annyira nincs aranylelke, ha nem veszi figyelembe, hogy téged mi zavar. Magyarán leszarja. Nem vagy neki fintos, tehát nem is szeret, csak mondja.
Akit szeretek, azért képes vagyok áldozatot hozni.
Áruld már el, hogy akkor miért is van aranylelke?
Hát veled nem törődik, az biztos.
Ha törődne, akkor fontos lennének neki az érzelmeid.
Már bocsánat.
Mondta hogy nagyon szerelmes belém
És én nagyon szeretethiányos vagyok
Így annyira rossz érzés mikor úgy viselkedik velem mint egy random emberrel
mindig tőlem várja a kezdeményezést mindenben
MONDTA!
De a tettei mást mutatnak.
Figy! Nekem az első kapcsolatom hasonló volt. Százszor leirta egy nap, hogy szeret, én pedig hittem a szavaknak.
Viszont elhanyagolt, alig találkoztunk, mondig volt valami kifogás, nem érdekele ha bajom vplt, kvázi egyáltalán nem törődött velem.
Belebetegedtem, aztán véget vetettem az egésznek.
Később rájöttem, hogy a szavak SEMMIT nem számítanak. Elhatároztam, hogy többé nem hiszek mindent el.
Most van egy barátom, a csillagokat is lehozza nekem. Fontos neki, hogy én mit érzek, soha nem akar megbántani (én sem őt). Ha bánatom van, egész éjjel rágódik rajta, segít a céljaimat elérni, stb.
NA EZ A TÖRŐDÉS!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!