Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?
16/F
Van egy lány aki elképesztően gyönyőrű és jó ember is.
Mindketten tisztáztuk már hogy szeretjük egymást.
Én viszont nem tudom hogy belemenjek-e ebbe a kapcsolatba mert szerintem nem lenne jo vége
Amik zavarnak hogy a lány nagyon sok fiuval beszél (nekem csak ő van) nem tudja és akarja kimutatni az érzéseit , nem tudja éreztetni velem hogy szeret és fontos vagyok neki , közölte is velem hogy ezeken nem kívánkozik változtatni , lazán veszi a kapcsolatot neki nem én vagyok a legfontosabb , nem engem szeret a legjobban , nem hozna értem áldozatot.
Viszont én nagyon szerelmes vagyok belé és nem tudom mit tegyek😕
Ebből még bármi lehet, főleg, ha tisztáztátok, hogy szeretitek egymást. Viszont ez csak akkor működhet, ha elfogadod, hogy ő ilyen.
Meg az sem mindegy, hogy a többi fiú akikkel beszél csak a barátai, vagy velük is randizik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!