Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiuk! Nektek mi jon be egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Nektek mi jon be egy lanyba?

Figyelt kérdés

Tetszik a gondor haj? Ha nagy combja van? Valamelyik testreszen kicsit teltebb de mashol meg nem?

Vagy ha elegge csendes pl a suliba de barati kozossegbe meg nem?

2022. ápr. 20. 16:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
24%
Ha jól szop
2022. ápr. 20. 20:09
 12/15 anonim ***** válasza:
59%

Testi és mentális egészség.

Így tudom a legtömörebben összefoglalni, hogy mi tetszik nekem egy lányban.

2022. ápr. 20. 23:30
 13/15 anonim ***** válasza:
74%

Lány vagyok, de az esetem lányokban:

-külsőre: egyenes vörös/barna haj, barna szem, de olyannal is jöttem már össze, akikre ez nem volt igaz. Lehet vékony, atletikus, kicsit duci, de nem jönnék össze olyannal aki túlsúlyos.

-belsőre: intellektualitás számomra fontos, ha vicces és mindenből viccet lehet vele csinálni, de tudja mikor kell komolyan venni a dolgokat. Legyen persze kedves/aranyos. Az nem zavar ha éppen inkább introvertált vagy extrovertált, amíg meg tudjuk beszélni ki mit szeretne csinálni, hova szeretne menni és mindkettőnk tud kompromisszumokat kötni. Örülnék, ha olyan lenne akivel együtt el lehetne menni túrázni, sportolni, edzeni is legalább néha.

2022. ápr. 21. 19:59
 14/15 anonim ***** válasza:
20+ palik pont ezt a testet szeretik..
2022. ápr. 21. 23:33
 15/15 anonim válasza:
Lapos mell, humor, határozottság, szorgalmasság, kedvesség.
2022. máj. 2. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!