Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk mennyi ideig tudnak belebolondulni egy lányba? 16L
Szerintem a másik kérdést is te írtad ki :D
Szerintem igen, ha valaki elfogadna és szeretne engem, akkor az nem csak 2.5 év lenne, az túl kevés. Én egy valakit választanék, de azt egy életre, csak hát sajnos senki nem fogad el, szórakoznak, tiltanak egy egész éjjeles beszélgetés után.. Szóval ja. Hidd el vannnak olyan fiúk akik hűségesen szeretnének, de mivel minket a kutya sem vesz észre ezért a többség vagy megváltozik, vagy egyedül marad ahogy én is, vagy tervezi az élete végét, ahogy én is. A mai lányoknak se arra van szüksége már amire régen... (egy hűséges kapcsolatra)
18f
"fiúknál lehetséges ilyen hosszú idő?"
Sajnos igen :(
1-es vagyok, ismerős.. Most is kiírtam egy kérdést, engem tiltanak azért is mert segíteni próbálok :D Nem hiszem el hogy ismerkedek, ha találok végre valakit aki elfogad, akkor tartom benne a lelket, beszélünk egy csomót, másnap reggelre meg le vagyok tiltva nekik.. Nem tudom mire jó hogy sokan a kis darabokat is tovább törik a "lelkembe"..
A lányoknak már nem arra a hűséges kitartó kapcsolatra van szükségük.. Igaz én személyesen nem megyek oda ismeretlen lányhoz, nem mernék, de ha te se öltözöl úgy mint egy utolsó beképzelt macsó kisherceg, akkor veled se csoda ha nem foglalkoznak.. Kár hogy 18 vagyok, és nem pár száz évvel ezelőtt születtem :(
Az idő előrehaladtával egyre kevesebb...
Ha aznap nem történik csoda, másnap már nem érdekel.
Ha kolleg le vagy hasonló, akkor lehet hosszabb. 2 hét, pár hónap...
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!