Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Nektek mi jon be egy lanyba?
Tetszik a gondor haj? Ha nagy combja van? Valamelyik testreszen kicsit teltebb de mashol meg nem?
Vagy ha elegge csendes pl a suliba de barati kozossegbe meg nem?
Csöcsök és segg!
A ku rva élet
Nekem rettenetesen bejönnek a vastagabb combok, de ahogy fentebb is írták, az összkép számít igazán. Vastag combjai lehetnek egy amúgy is alacsony, duci lánynak, és egy magas, sportos csajnak is. Tehát önmagában ez az egy adat nem sokat mond.
Ráadásul nekem pl. a hosszú, egyenes haj a kedvencem, a göndör hajtól a falra tudok mászni, ha meg még valami figurába is van fogva, akkor aztán pláne nem viselem el. Minél természetesebb, annál jobban tetszik. Ugyanakkor lehet vonzó számomra egy olyan lány is, akinek kizárólag a haja nem jön be. De tetszett már olyan lány is, akin konkrétan semmit nem tudtam mondani, ami külön-külön tetszett volna, de egyszerűen olyan vonzó kisugárzása volt, hogy nem tudtam neki ellenállni.
Tehát az összkép a fontos, amibe beleszól a tekintet, a szem, az arc vonalai, az öltözködés, a hang, az illat, de még a környezet is.
Eléggé introveltált személyiség vagyok, szóval ilyen lányt is keresek magam mellé, nem bírom ha valaki állandóan csak pörög és mindenhova megy meg mindig kitalál valamit, meg aki keresi a figyelmet. Szeretek elmenni egy hosszú sétára vagy csak leülni egy tópartra és nézni a nyugodt vizet. Gyűlölöm a tömeget, a felhajtást, szóval nyilván olyan lány tetszik, aki ezekben hasonlít rám, hiszen máshogy nem maradnánk meg könnyen egymás mellett :D
De ez teljesen egyén függő, minden egyes embernek eltérő igényei vannak. Szóval felesleges olyannak tűnni, ami valószínűleg több pasit vonz be, az a legjobb, ha önmagadat adod. És hidd el, meglátszik rajtad ha elégedett vagy magadal és felszabadult vagy, ettől vonzóvá is válsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!