Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon még szerelmes lehet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon még szerelmes lehet belém? Többi lent

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel megismerkedtem tavaly, és nagyon jó barátok lettünk. Aztán összejöttünk tavaly novemberben.. Viszont később szakítottunk, mert megegyeztünk abban, hogy jobb ha barátok maradunk. Szakítás után hónapokig egy másik lányba volt szerelmes. Most az utóbbi időben azt mondja, hogy már nem az a lány tetszik neki. Ma beszéltem vele este, és ilyet írt nekem, hogy csak kíváncsiságból kérdezi, ha azt mondaná nekem hogy még szeret, akkor összejönnék e vele újra.

Ez nekem nem feltétlen barátian hangzott, de lehet csak én gondolom túl. Szerintetek lehetséges lenne, hogy én tetszem neki?

2022. ápr. 19. 01:01
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Lehetséges. A kérdés az, hogy neked tetszik-e ő?
2022. ápr. 19. 01:02
 2/7 franciasrac ***** válasza:
70%
Ha már összejöttetek akkor lehetséges igen, de egyetértek az 1-vel, ő tetszik neked ? Ez a legfontosabb
2022. ápr. 19. 04:31
 3/7 anonim ***** válasza:
61%
Dehogy szerelmes. Csak a másik csaj nem jött neki össze... Te pedig ott vagy.
2022. ápr. 19. 07:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyértelműen akar tőled valamit, de hogy szerelmes-e, azt csak a ő tudhatja.
2022. ápr. 19. 07:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy szerelmes-e, de valamit biztosan akar, ha ezt megkérdezte.
2022. ápr. 19. 09:06
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek azzal, hogy most az számít, neked ő tetszik-e.

De persze hozzátenném, hogy az exedhez visszamenni olyan, mint mekis kaját mikrózni.

2022. ápr. 19. 09:39
 7/7 anonim ***** válasza:
30%
#3 Hiába szavazzátok le, neki van igaza.
2022. ápr. 19. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!