Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan jöjjek össze vele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöjjek össze vele?

Figyelt kérdés
Hihetetlenül tetszik az évfolyamomról egy lány. Németre együtt járunk, szóval van közös óránk, mielőtt valaki megkérdezné. Ha köszönök neki, mindig integet nekem és mosolyog rám, ez már biztató jel számomra. A gond az, hogy nagyon nincs önbizalmam, se tapasztalatom ilyesmi téren. Már 3 lány utasított el "legyünk barátok" szöveggel. Ami a tapasztalatot illeti, még sosem volt barátnőm, emiatt nem tudom, hogyan kellene kezelnem a lányt, hogy ne csak a "barát" szó jusson rólam eszébe? Mármint szeretném barátnőmként kezelni, csak nem tudom, hogyan kell mindezt hatékonyan.

2022. ápr. 12. 17:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát, barátom, az a nagy probléma, hogy első benyomásnak nem jó az önbizalomhiány...

Én azt tanácsolom, hogy menj oda hozzá, és mondd meg neki, hogy szeretnéd meghívni egy kávéra. Ha egy kicsit is tetszel neki, akkor igent fog rá mondani, ha nem, akkor meg tovább kell keresni.

Tudom, hogy milyen nehéz csak úgy odállni egy lány elé, de nincs más választásod. Ha vársz, akkor ha benne van is valami olyasmi, hogy milyen jó lenne veled többet beszélgetni, az elmúlik egy idő után, vagy összejön egy bevállalósabb fiúval.

Ha ez nagyon nem megy, akkor próbálj meg minél több olyan helyre járni, ahová ő is, ismerkedj meg a barátaival, barátnőivel, kerülj be a baráti körébe, így közelebb fogsz hozzá jutni, de a nagy kérdést egyszer akkor is fel kell majd tenni, nem lehet egy helyben topogni.

2022. ápr. 12. 17:23
 2/6 anonim ***** válasza:
9%

Nem kell túl gondolni, minnél hamarabb a lényegre kell törni, kevés lelkizéssel majd ágyba kell vinni..ez a recept arra hogy ne barátok legyetek.

Nem olyan nehéz a nőket dugásra invitálni, ők is csak azt akarják.

2022. ápr. 12. 17:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Próbálj meg bókolni neki. Egy lánynak nagyon jól tud esni, ha megdicsérik a ruháját, haját, füzetét vagy akármit. Nem is kell nagy dobra verni, csak sétálj el a párja előtt, és mondj neki valami kedveset.

Arra meg, hogy visszautasítottak, azt tudom mondani, próbákozz tovább, mert próba cseresznye!! :)

2022. ápr. 12. 19:05
 4/6 A kérdező kommentje:
S ha rajtam kívül még a lány is félénk típus?
2022. ápr. 12. 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

3mas vagyok

A "párja" helyett "padjá"-t akartam írni, bocsánat.

Akár félénk, akár nem, a bókot értékelni fogja. És ha észreveszi, hogy te is félénk vagy mint ő, magára fog ismerni, és csak szimpatikusabb leszel neki.

2022. ápr. 12. 21:30
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Beszélgess vele minél többet. “Véletlenül” fuss vele össze, mikor tartotok az iskola felé, beszélgetni, beszélgetni, beszélgetni. Derűsen, szellemesen, mintha valamelyik barátoddal beszélgetnél.

Szituációt kell teremtened beszélgetés közben: -idefele eszemben volt, hogy a minap meg szerettem volna kérdezni, meginnál-e velem egy kávét. Mit szólsz az ötlethez?

.

Laza legyél, ne arra görcsölj, hogy mint nőt akarod meghódítani. Ha ajtóstul akar bemenni az ember a házba, visszapattan, vagy betöri.

Lassan, de bátran. 🙂

2022. ápr. 18. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!