Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit érzek iránta?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érzek iránta?

Figyelt kérdés
Eddig csak a buszon láttuk egymást, de semmi más. Az egyik nap megszólított és elkezdtünk beszélgetni. Már 3hónapja ismerjük egymást és egyre furább érzésem van amikor beszélünk. Ő 1 évvel idősebb (én fiú vagyok és ő a lány) de mivel én szalajtós vagyok 2osztállyal feljebb van. Nagyon fura érzés és legfeljebb kitörölném magamból ezt de ha eggyütt vagyunk akkor minden fájdalom konkrétan elszáll. Most mit érzek szerinetek iránta? (Bocs ha a helyesírásom vagy a fogalmazásom rossz de próbáltam mindent gyorsan összeszedni, ha zavar akkor bocs érte xdd)
2022. márc. 25. 19:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan nem írtál semmit, csak hogy fura az érzés. Jó, rossz? Szomorúvá vagy boldoggá tesz?
2022. márc. 25. 20:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Ennyiből nem tudom eldönteni, hogy mit érzel.:/
2022. márc. 25. 21:05
 3/5 A kérdező kommentje:
1/2! Vele lenni jó érzés de ha pl nem tudok valahova vele menni kicsit büntudatom van ezért nem jó érzés. Ő boldoggá tesz idegessé ha más fiúkkal ír közben. (Mindig azt szoktam nézni, hogy kivel😂)
2022. márc. 26. 20:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor tetszik neked az illető.
2022. márc. 26. 20:19
 5/5 anonim válasza:
Tetszik neked! Gondolom a társaságát is elég gyakran keresed ezért rossz érzés ha nem tudsz vele lenni:)
2022. márc. 30. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!