Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem baj lehet velem? Mit csináljak hogy ez elmúljon?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Egyedül barátnőmnek az ikertestvéremet tartom. Az osztályom eléggé klikkesedő de már majdnem megszoktam. Nem volt még barátom és nem is akartam de minden megváltozott. Egy másik osztállyal össze vagyunk vonva egy két órára és ott van egy fiú. Először nem is nagyon figyeltem fel rá kinézetre nem nagyon vonzott de szünetben bekapcsolodtam egy beszélgetésbe amibe ő is bent volt és valamit mondott nekem hogy kedves vagyok vagy valami. Na akkor tökre boldog voltam és haza mentem még mindig rá gondoltam. Elkezdtem sztorikat kreálni róla a fejembe és alkottam neki egy karaktert azt hiszem. Konkrétan tulajdonságokat ruháztam fel rá. Onnantól csak rá gondoltam és szünetekben egy két szót váltottunk de ennyi. Majd kiderült hogy van barátnője. Utána is képzeltem el vele sztorikat és még mindig kedves volt és én azt gondoltam hogy tetszem neki. Minden cselekedetét szavait úgy akartam látni vagy úgy láttam hogy tetszem neki. Nem azt a fiút láttam aki volt ott előttem hanem akit én elképzeltem. Nem tudtam úgy látni mint amilyen. Mindig a sztorik jutottak eszembe és ez őrület volt. Állandóan minden ami velünk történt egy köszönés mindent kifiguráztam hogy tetszem neki Pedig erről szó sem volt egyszerűen jó fejnek tartott. De most meg rosszul érzem magam. Még mindig nem tudom elfeljeteni és még mindig képzelek el vele sztorikat. De nem akarok! Nem akarom ezt érezni! Minden cselekedetét kiforgattam azt hiszem ez nem normális! Miért képzeltem bele azonnal többet? Miért alkottam neki egy személyiséget csak mert kedves volt velem? Veletek volt ilyen?2022. márc. 25. 09:32
11/12 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg jobban megismerni őt, de úgy, hogy szigorúan csak barátként viszonyulsz hozzá. Ha jobban megismered akkor szép lassan elillannak ezek a kreált jelenetek és tulajdonságok amikkel felruháztad őt a fejedben. Lehet az is segít, ha pl. van egy konkrét jelenet, amit elképzeltél vele, akkor próbáld megvalósítani azt, tehát mondjuk amit elképzeltél mondd azt neki, és mivel nem sok esélye van, hogy pont úgy reagálna mint amit a fejedben kitaláltál, így ez kiábrándíthatna, hogy ez mégsem egyenlő a valósággal. Pl. ha kitaláltál egy olyan jelenetet, hogy mondjuk leejted valamilyen cuccod ő pedig azonnal leugrik a földre és összeszedi neked majd rád vigyorog, akkor csináld ezt meg élőben, ejts el valamit előtte, és ha még fel is fogja venni neked, valószínűleg akkor sem úgy, ahogy te azt elképzelted, így az adott jelenet már nem lenne releváns, mivel a való életben mégsem úgy történt, ahogy elképzelted. Lehet ez kicsit zavaros lett, de remélem érted, hogy mire gondolok:)
12/12 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó ötlet! Köszönöm!
2022. márc. 25. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!