Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek együtt vannak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek együtt vannak?

Figyelt kérdés

Van egy haverom aki kicsit több egy egy évig járt a barátnőjével. Egy hónapja szakítottak a csaj nagyon kivolt sírt folyamatosan két napig, aztán egyszer elvileg "kibékültek" mert még szeretik egymást. De nem tudom eldönteni hogy biztos együtt vannak e mert nem látom őket nagyon együtt, nincs kint instan, volt közös cuccuk és azt se hordják. A csaj pedig közben elvileg szomorú mindig. A fiú pedig más lányoknak halál félreérthető dolgokat írogat, amiben például az is benne volt félszóval hogy nincs senkije. Suli után ma is találkoztak....

Nekem nem mondhatja el mi van köztük mert a csaj nem engedi nevetséges -_-

2022. márc. 21. 14:16
 1/1 anonim ***** válasza:
Huh hát ez komplikált. A csaj nem engedi?! Hogy lehet ez? Ha ezt az egy mondatot nem rakod a végére, kapásból rávágom, hogy nincsenek viszont így más a helyzet. Szerintem barátság extrákkal lehet a dologban. Kavarnak, de még nincsenek "hivatalosan" együtt. Se veled se nélküled kapcsolat lehet:/
2022. márc. 21. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!