Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghülyültem vagy valóra fog válni az álmom?
Egy ideje nagyon vágyom arra hogy végre legyen egy barátnőm.
Hogy legyen kivel hülyülnöm, viccelődnöm, és hogy legyen valaki akivel minden titkom megoszthatom.Akivel esténként összebújok , szóval értitek.
Pár napja folyamat azt álmodom hogy van egy barátnőm , és nagyon boldog életet élek.Lehet hülyeség de vannak TikTok-on is ezek a videók hogy kitesz 2 videót , és amelyiket előbb látod olyan lessz a nyarad.(Biztos láttatok már ilyen videót)
Nekem ezzel van tele a fy-m , nekem mindig az a verzió van hogyrámtalál a szerelem stb.
És most az van hogy nagyon szeretném hogy legyen egy barátnőm.
Egyszerűen egyedül vagyok és szürkék a mindennapjaim.
Az álmomban nagyon boldog voltam , és ERRE vágyom én , boldogságra , és szerelemre .
Kérlek mondjátok hogy rám fog találni a szerelem, és nem csak begolyóztam.
(Helyesírási hibákért bocsi)
F/17
#2/3
Nagyon sokat teszek érte , én próbálkozom.
Mint valaki említette is szoktam élőben is és olnline is ismerkedni de valahogy sosem sikerül.
Nem tudom hogy én rontok e el valamit vagy csak egyszerűen ilyen szerencsétlen vagyok és az élet azt akarja hogy még nem legyen barátnőm.
Valaki azt is említette hogy legyek ápolt , adjak magamra.
Ezek mind megvannak adik is magamra (lehet néha még túúúl sokat is ) és ápolt is vagyok.
Mellé halkan megjegyzem hogy egészségesen is élek, mellé napi 2x edzem.
Szóval én tényleg nem értem hogy mi lehet a baj.
És néha már fel akarom adni, de én még kindig hiszem azt hogy egyszer majd.❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!