Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Meghülyültem vagy valóra fog...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghülyültem vagy valóra fog válni az álmom?

Figyelt kérdés

Egy ideje nagyon vágyom arra hogy végre legyen egy barátnőm.

Hogy legyen kivel hülyülnöm, viccelődnöm, és hogy legyen valaki akivel minden titkom megoszthatom.Akivel esténként összebújok , szóval értitek.

Pár napja folyamat azt álmodom hogy van egy barátnőm , és nagyon boldog életet élek.Lehet hülyeség de vannak TikTok-on is ezek a videók hogy kitesz 2 videót , és amelyiket előbb látod olyan lessz a nyarad.(Biztos láttatok már ilyen videót)

Nekem ezzel van tele a fy-m , nekem mindig az a verzió van hogyrámtalál a szerelem stb.

És most az van hogy nagyon szeretném hogy legyen egy barátnőm.

Egyszerűen egyedül vagyok és szürkék a mindennapjaim.

Az álmomban nagyon boldog voltam , és ERRE vágyom én , boldogságra , és szerelemre .

Kérlek mondjátok hogy rám fog találni a szerelem, és nem csak begolyóztam.

(Helyesírási hibákért bocsi)

F/17

2022. márc. 20. 21:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Hajrá lányok, írjatok neki! Hátha ő lesz életetek szerelme.
2022. márc. 20. 21:28
 2/12 anonim ***** válasza:
97%

Hát om fhu

Nkm is szokot a fy bedobni ilyen videókat a videó készítője a nézettségre hajt,mert sok kis bolond szerelmes tini elhiszi ( ne vedd magadra )

Azért álmodozol róla mert nagyon szeretnéd és nap folyamán többször is gondolsz rá,hogy legyen egy barátnőd

Szóval nem golyoztal be csak nagyon szeretnél párkapcsolatot és a tudatalattis így közli veled

És csak rajtad áll h talalsz magadnak valakit!

De azt hadd kérdezem már meg félelemből nem próbálkozol be lányoknál vagy H gondoltad?

A szerelem nem talál rád csak úgy ha nem teszel meg bizonyos lépéseket örökké szingli maradsz

2022. márc. 20. 21:44
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem golyóztál be de egy kicsit elrugaszkodtál a valóságtól.A tiktok algoritmusok alapján működik.(bocsi ha nem ez a pontos kidejezés de érthető mit akarok mondani)Ha belikeolsz egy videót utánna olyanokat,ahhoz hasonlókat fog feldobni.Ebben hinni kicsit naív ez olyan mintha kitöltenél egy facebook tesztet hogy milyen kutya lennel pl.Ezeket is emberek készítik és nem a sors keze van benne random emberek random dolgokat irkálnak össze.Nem lelombozni akarlak vagy elvenni a kedved de egy kapcsolat sem olyan hogy össze jövünk és minden happy mint egy romantikus filmben.Vannak problémák amiket meg kell oldani,alkalmazkodni kell a másikhoz,és felelősséggel is jár.Győződj meg róla hogy elég érett vagy e hozzá és hogy helyes döntéseket tudsz hozni illetve az esetleges rossz végre is.Ebben a korban sokan bele rohannak kb a kapcsolatba mert mindent egyből akarnak aztán ha megromlik az egész akkor egymást hibáztatják és törnek a szivek.A lényegre törve a szerelem nem akkor jön mikor várod:)) a párkapcsolatért pedig tenni kell.Ha gondolod ismerkedj élőbe vagy online társkeresőkön úgy nagyobb eséllyel jön össze valaki.Legyél ápolt,adj magadra,és helyezd a másikat magad elé és akkor már fél siker van:D sok sikert és vigyázz a szívedre,magadra es ne legyél naív mert a valóság nem film;)

16/L

2022. márc. 20. 21:47
 4/12 anonim ***** válasza:
15%
1# "a szívem már le van foglalva neked amiért ilyen hasznos valaszt tudtál adni a kedves kerdezőnek"😏🥵😩😍✨
2022. márc. 20. 21:50
 5/12 anonim válasza:
96%
Az előzővel egyet értek ahhoz hogy elérj valamit nem csak szerencse kell hanem bizony kemény munka is. Az álmaidból is látszik hogy nagyon vágysz rá de bizony kockázat nélkül nincs győzelem. Szóval hajrá, amúgy meg nem kell elsietni.(Remélem segítettem)na csumi
2022. márc. 20. 21:51
 6/12 anonim ***** válasza:
62%

"helyezd a másikat magad elé és akkor már fél siker van:D"

Soha ne helyez magad elé senkit se

Az ilyen dolgok miatt kerülsz barát zónába,mert mindig ott vag neki

2022. márc. 20. 21:53
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát inkább számítson rám mint hogy önző legyek és ne érezze azt hogy megbízhat bennem
2022. márc. 20. 21:57
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Amugy meg a barát zónának ehhez semmi köze,szimplán nem feleltél meg az elvárásainak vagy nem tudott beléd szeretni.
2022. márc. 20. 21:58
 9/12 anonim ***** válasza:
39%
Nem úgy értettem nyilván fontos a bizalom minden kapcsolat alap kove. De azért én egy lányt soha nem helyeznek magam elé...most gondolhat bárki bármit rólam,én egy embert sem helyeznek magam elé
2022. márc. 20. 22:06
 10/12 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező! Nyugi, lesz barátnőd.:)
2022. márc. 20. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!