Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet eloltani a parázsot?
Szüleimnek régi barátjuk egy házaspár, akiknek van egy lányuk. A lányba külsőleg belsőleg beleszerettem. (Tényleg, nagyon csodás! :D) Szüleink sokszor csinálnak programot, volt olyan időszak, amikor hétvégénként láthattam a lányt.
Tudta, hogy vonzódom hozzá, s mondta világosan, hogy nem tud viszonozni.
Úgy döntöttem, hogy továbblépek, és minden jól alakult… míg újra nem találkoztunk, ekkor újra fellángoltam. Hiába tudom, hogy nem lehet, van pasija, stb stb, mégis nem akar lemondani a szívem. Mit tehetek? Ráadásul tesóm összebarátkozott az öccsével, most már rengeteg talit szerveznek, nekem mindig el kellett mennem oda, ilyenkor megint látom őt, és jaj.
Szerintetek mi a teendő?
Megjegyzem: parazsat, nem parázsot. Okes.
Szóval, akkor ez van. Csak nehéz, mert a lány szeret velem beszélgetni, én is, de ilyesmi fog okozni legnagyobb szenvedést.
Mindegy, akkor tűrök, és más lányokkal leszek.
Hála a válaszokért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!