Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehet eloltani a parázsot?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet eloltani a parázsot?

Figyelt kérdés

Szüleimnek régi barátjuk egy házaspár, akiknek van egy lányuk. A lányba külsőleg belsőleg beleszerettem. (Tényleg, nagyon csodás! :D) Szüleink sokszor csinálnak programot, volt olyan időszak, amikor hétvégénként láthattam a lányt.

Tudta, hogy vonzódom hozzá, s mondta világosan, hogy nem tud viszonozni.

Úgy döntöttem, hogy továbblépek, és minden jól alakult… míg újra nem találkoztunk, ekkor újra fellángoltam. Hiába tudom, hogy nem lehet, van pasija, stb stb, mégis nem akar lemondani a szívem. Mit tehetek? Ráadásul tesóm összebarátkozott az öccsével, most már rengeteg talit szerveznek, nekem mindig el kellett mennem oda, ilyenkor megint látom őt, és jaj.

Szerintetek mi a teendő?

2022. márc. 14. 23:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem tudsz tenni, szenvedsz csendben és kedves vagy hozzá, reménykedsz. Nyomulni semmiképp se nyomulj.
2022. márc. 14. 23:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló szituációban vagyok mint te...és sajnos csak azt tudom mondani amit az első. Szenvedsz és szendvedni is fogsz amíg látod őt. Ez sajnos ilyen. De én is azt mondom h9gy semmiképp se nyomulj.
2022. márc. 15. 00:19
 3/6 anonim ***** válasza:
85%
Parazsat
2022. márc. 15. 00:33
 4/6 anonim ***** válasza:
86%
El kell kezdenek más lányokkal ismerkedni, ez a leghatásosabb megoldás. A szenvedés nem opció.;)
2022. márc. 15. 08:05
 5/6 A kérdező kommentje:

Megjegyzem: parazsat, nem parázsot. Okes.

Szóval, akkor ez van. Csak nehéz, mert a lány szeret velem beszélgetni, én is, de ilyesmi fog okozni legnagyobb szenvedést.

Mindegy, akkor tűrök, és más lányokkal leszek.

Hála a válaszokért!

2022. márc. 15. 08:18
 6/6 anonim ***** válasza:
31%
Valóban azt kellene tenned, hogy megismerkedsz egy lánnyal. Aztán nem mész a közös programokra azzal az indokkal, hogy más programod van egy lánnyal. Ezzel nem hazudsz és meg is lesz indokolva a távolmaradás. Ha családi nyaralás lesz, kérj beleegyezést a szüleidtől, hogy mehessen a lány is veled.
2022. márc. 15. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!