Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ha az ég ég, akkor hogyan...

Ha az ég ég, akkor hogyan másznak fel eloltani a tüzet?

Figyelt kérdés
Mert ugye sem a tűzoltó -elektromos-autólétrás kosár sem a slag nem ér oda.

#Ég, ég, felhő, nap, Hold, csillag, csillagász, adonász, ász #Király, dáma, tűzoltó, tűz, firework, magasság, hájgőr #Ezegyjókérdésmi??!?
2021. máj. 19. 13:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Vannak,helyzetek mikor csak körül határolják a tüzet és simán bealszik . Érted ?!
2021. máj. 19. 13:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, eljárnak egy esőtáncot és az ég eloltja magát.
2021. máj. 19. 15:39
 3/11 A kérdező kommentje:

1. Értem, de az égről amikkel korulhatárolják nem esik le? Nem talal fejbe?

2. De elotte szólnak az esőmanónak ugye? Azt hittem ez csak a mese e letezik

2021. máj. 19. 16:00
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Az igazi veszély abban van, amikor a Nap az ablakon betűz.

Ezért vannak a lakástüzek és a lakók ekkor hallják is folyamatosan, hogy - a. b, c. d. -, stb...

Ilyenkor az egyetlen megelőzési mód a sötétítő függöny, vagyis ha az ég ég, akkor el kell sötétíteni az eget valamivel és nincs gond.

Jó módszer erre, ha eltakarod a szemed, mert akkor totál sötétség szokott lenni, vagy a legjobb, ha eleve vakoknak készült sötét, teljesen átlátszatlan szemüvegben jár mindenki, akkor nem történhet meg az éggel, hogy ég, csak marad simán ég.

2021. máj. 19. 17:57
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm e remek tanácsot kedves utolsó, a nap okozza az erdőtűzeket is, mert meleg. Erre nem gondoltam, ezentúl jól be sotetitek és meg a klímát is bekapcsolom, a tűz hátha nen fog eljönni hozzám.

Ami pedig az ég égését illeti eltakarom a szemem. Isten áldjon Téged kedves 4. Válaszoló!

2021. máj. 19. 18:42
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm, de sajnos azt nem írtam le, hogy mit tesznek a tűzoltók, de természetesen ki lehet következtetni.

Ilyenkor irtózatos szirénázással kivonulnak a helyszínre és mindegyik tűzoltó állati erősen behunyja a szemét, amelyiknek a tarkóján patakszik könnye az a hősiességért kitüntetést kap, és minden meg van oldva.

2021. máj. 19. 19:02
 7/11 anonim ***** válasza:
Érted,nem mert amikkel körbehatárolják,a tűzet azok a felhők . Érted ?
2021. máj. 19. 19:11
 8/11 A kérdező kommentje:

6-os világos, akkor a becsukott szem mindenre jó.

7-es, ja mostmár így értem. Ez magas labda volt nekem. :D

2021. máj. 20. 11:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom.
2021. máj. 23. 00:03
 10/11 anonim ***** válasza:

A nagyobb locsolóval felszerelt tűzoltók előkaphatják a lábuk közül és versenyt locsolhatnak, ki tud az égig pisálni, ez kifejezetten hatásos és gyakori módszer.

Erre mondják azt, a szájtáti bámészkodók, hogy - savas, vagy sós eső esik. -

2021. máj. 23. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!