Ha az ég ég, akkor hogyan másznak fel eloltani a tüzet?
1. Értem, de az égről amikkel korulhatárolják nem esik le? Nem talal fejbe?
2. De elotte szólnak az esőmanónak ugye? Azt hittem ez csak a mese e letezik
Az igazi veszély abban van, amikor a Nap az ablakon betűz.
Ezért vannak a lakástüzek és a lakók ekkor hallják is folyamatosan, hogy - a. b, c. d. -, stb...
Ilyenkor az egyetlen megelőzési mód a sötétítő függöny, vagyis ha az ég ég, akkor el kell sötétíteni az eget valamivel és nincs gond.
Jó módszer erre, ha eltakarod a szemed, mert akkor totál sötétség szokott lenni, vagy a legjobb, ha eleve vakoknak készült sötét, teljesen átlátszatlan szemüvegben jár mindenki, akkor nem történhet meg az éggel, hogy ég, csak marad simán ég.
Köszönöm e remek tanácsot kedves utolsó, a nap okozza az erdőtűzeket is, mert meleg. Erre nem gondoltam, ezentúl jól be sotetitek és meg a klímát is bekapcsolom, a tűz hátha nen fog eljönni hozzám.
Ami pedig az ég égését illeti eltakarom a szemem. Isten áldjon Téged kedves 4. Válaszoló!
Köszönöm, de sajnos azt nem írtam le, hogy mit tesznek a tűzoltók, de természetesen ki lehet következtetni.
Ilyenkor irtózatos szirénázással kivonulnak a helyszínre és mindegyik tűzoltó állati erősen behunyja a szemét, amelyiknek a tarkóján patakszik könnye az a hősiességért kitüntetést kap, és minden meg van oldva.
6-os világos, akkor a becsukott szem mindenre jó.
7-es, ja mostmár így értem. Ez magas labda volt nekem. :D
A nagyobb locsolóval felszerelt tűzoltók előkaphatják a lábuk közül és versenyt locsolhatnak, ki tud az égig pisálni, ez kifejezetten hatásos és gyakori módszer.
Erre mondják azt, a szájtáti bámészkodók, hogy - savas, vagy sós eső esik. -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!