Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már hogy megszerettél valakit a lelke miatt?
Figyelt kérdés
Nekem volt csak sajnos ő nem szeretett engem, csak a testemet, én még mindig szeretem őt.2022. márc. 11. 04:59
1/9 Isti22 válasza:
Ha lélek alatt személyiséget értesz, akkor igen, volt olyan lány, akit kifejezetten csúnyának láttam, de olyan jó fej volt, hogy el tudtam volna vele képzelni kapcsolatot.
2/9 anonim válasza:
Hát, nekem azért fontos a testiség annyira, hogy ha nagyon nem jön be külsőleg akkor nem tudok kapcsolatot elképzelni valakivel.
De persze ez nem zárja ki hogy barátkozzak velük, csak ugye kapcsolat nem lesz.
4/9 anonim válasza:
Volt bizony. 28 éves fiúként írom a választ. Mondják, könyvek is írják (vagy igaz, vagy nem), hogy míg egy nőnek egybe kell a szépség és a lélek, egy férfinál ez teljesen különválhat. Saját életemből tudom, hogy volt olyan lány, akit nagyon becsültem, szerettem a lelke, a jósága, a másoknak adott szeretete miatt, pedig nem volt szép. És fordítva, volt 1-2 olyan, akit egyből szoborba lehetett volna önteni, és kiállítani a Szépművészeti Múzeum főcsarnokába, de az egyik elég primitív, divatszerető, bocsánat óvodás szellemi szinten élőnek tűnt - a másik kifejezetten gonosz lelkű volt.
5/9 anonim válasza:
Soha. Mindig csak és kizárólag a segge miatt szerettem meg a lányokat.
6/9 A kérdező kommentje:
utolsó, te jó nagy barom vagy
2022. márc. 11. 14:49
7/9 anonim válasza:
5# csöcsök és segg a qurva élet😏
8/9 Isti22 válasza:
A nagy mellek olyan, mint a lélek: bele tudsz szeretni akkor is, ha ronda a lány :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!