Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Volt már hogy megszerettél...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már hogy megszerettél valakit a lelke miatt?

Figyelt kérdés
Nekem volt csak sajnos ő nem szeretett engem, csak a testemet, én még mindig szeretem őt.

2022. márc. 11. 04:59
 1/9 Isti22 ***** válasza:
88%
Ha lélek alatt személyiséget értesz, akkor igen, volt olyan lány, akit kifejezetten csúnyának láttam, de olyan jó fej volt, hogy el tudtam volna vele képzelni kapcsolatot.
2022. márc. 11. 06:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nekem azért fontos a testiség annyira, hogy ha nagyon nem jön be külsőleg akkor nem tudok kapcsolatot elképzelni valakivel.

De persze ez nem zárja ki hogy barátkozzak velük, csak ugye kapcsolat nem lesz.

2022. márc. 11. 06:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze.
2022. márc. 11. 07:44
 4/9 anonim válasza:
89%
Volt bizony. 28 éves fiúként írom a választ. Mondják, könyvek is írják (vagy igaz, vagy nem), hogy míg egy nőnek egybe kell a szépség és a lélek, egy férfinál ez teljesen különválhat. Saját életemből tudom, hogy volt olyan lány, akit nagyon becsültem, szerettem a lelke, a jósága, a másoknak adott szeretete miatt, pedig nem volt szép. És fordítva, volt 1-2 olyan, akit egyből szoborba lehetett volna önteni, és kiállítani a Szépművészeti Múzeum főcsarnokába, de az egyik elég primitív, divatszerető, bocsánat óvodás szellemi szinten élőnek tűnt - a másik kifejezetten gonosz lelkű volt.
2022. márc. 11. 08:37
 5/9 anonim ***** válasza:
31%
Soha. Mindig csak és kizárólag a segge miatt szerettem meg a lányokat.
2022. márc. 11. 13:38
 6/9 A kérdező kommentje:
utolsó, te jó nagy barom vagy
2022. márc. 11. 14:49
 7/9 anonim ***** válasza:
29%
5# csöcsök és segg a qurva élet😏
2022. márc. 11. 16:41
 8/9 Isti22 ***** válasza:
15%
A nagy mellek olyan, mint a lélek: bele tudsz szeretni akkor is, ha ronda a lány :D
2022. márc. 11. 17:07
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, volt ilyen.
2022. márc. 11. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!