Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy van erre lelkiismerete,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy van erre lelkiismerete, hogy ilyet tegyen?

Figyelt kérdés
Már fél éve tetszett egy lány végre eljutottam odáig, hogy elhívjam randira. A randin könyvtárban voltunk, 1 órás volt, beszélgettünk nem volt semmi extra. Aztán rá 1,5 hónappal megtudtam, hogy olyanokat mondott a hátam mögött, hogy rámasztam (pedig még ölelés se történt!!) stb. Egyszerűen felemészt, hogy tehetett ilyet a hátam mögött, miközben mikor segítségre volt szüksége mindig ott voltam neki és mindig jött (akkor érdekes módon nem másztam rá). Írtam neki leveleket is (papír alapú) a könyvekről amiket nekem ajánlott akkor is érdekes módon rendre elfogadta őket (akkor is kaptam a hülye szövegeket, hogy milyen értékes vagyok neki). Meg amikor az exe ráírt akkor is nekem kellett,,játszani", hogy én vagyok a pasija ( de így utólag visszagondolva csak egy eszköz voltam neki, hogy féltékennyé tegyem az exét). Osztálytársam a lány és nap mint nap látom őt a hülye baráti körével. Viszont én teljesen egyedül vagyok. Mit tegyek? Mit tennétek? Minden létező helyről letiltottam a lányt, amint megtudtam ezeket, mert nem akarom látni sehol.

2022. márc. 9. 16:02
 1/10 anonim ***** válasza:
44%
Nő csak a b..áson jár az agya, nekünk férfiaknak is de legalább nem kavarjuk ennyire a szart....küld el a k.a anyjába aztán kész.
2022. márc. 9. 16:06
 2/10 anonim válasza:
72%
Rosszul használta a rámászás szót a lány.
2022. márc. 9. 16:09
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Aljas kis r.banc...Az ilyenek miatt van az, hogy a normális pasik már a normális nőkben sem bíznak. Mert ugye az aljas dögök (amúgy mindkét nemnél) mindig sikeresen kiválasztják a normálisakat és kics.sznek velük. Aztán már nincs bizalom.
2022. márc. 9. 16:11
 4/10 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok több ember véleményére is
2022. márc. 9. 21:07
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Biztos negatív értelemben mondta a rámászást? Lehet csak így próbálta mutatni valakinek, hogy mennyire jó csak, hogy azonnal ráindultál.
2022. márc. 9. 21:49
 6/10 anonim ***** válasza:
94%

Miért tiltottad le? Miért nem kérdeztél rá, hogy mi a helyzet?

Miért nem próbálod rendezni a konfliktust? Ez a letiltogatás olyan gyerekes.

Beszélj vele, mondd el neki hogy ez szarul esett, és örülnél ha tisztáznátok. Legfeljebb megmondja hogy nem akar tőled semmit, talán bocsánatot kér, viszont legalább volt kommunikáció.

2022. márc. 10. 00:33
 7/10 anonim ***** válasza:
84%
Egyet értek a hatossal, nem kellett volna letiltanod. Kérdezz rá, hogy hogy értetted. Félre is érthetted, beszéld meg vele.
2022. márc. 10. 06:39
 8/10 anonim ***** válasza:
74%

Velem hasonló volt, csak én vagyok a lány. Elmentem egy volt osztálytársammal kajálni. Tudta, hogy évek óta kapcsolatban vagyok, szóval nem randi volt. Erőltette, hogy ne felezzük a számlát, majd ő fizet. Nem akartam annyiban hagyni, úgyhogy utána maradtunk még iszogatni és azt én álltam. Erre hallom azt, hogy hogy kihasználtam őt, hogy meghívattam magam enni.

De igen, jobb tisztázni. Esetemben nem volt haszna, annyit mondott a srác, hogy ő nem mondott ilyet stb.

2022. márc. 10. 10:21
 9/10 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy félreértettem az esetet, de ha ki is derül, hogy tévedtem akkor se megyek vele semmire, mert mint írtam az exével van elfoglalva állandóan és mint írtam, én voltam egyfajta eszköze, hogy féltékennyé tegyem
2022. márc. 10. 15:37
 10/10 A kérdező kommentje:
És egyébként mielőtt elkezdte volna mondani, hogy ,,rámásztam" gondolhatott volna, hogy milyen kellemetlen helyzetbe hozott a saját barátaim körében is
2022. márc. 10. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!