Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Komolyan kellene vennem? (Fől...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan kellene vennem? (Főleg más lányoktól várok választ!)

Figyelt kérdés

Tegnap egy srác az osztályból megtetszett kiöltözve, azóta a fotóit nézegetem és egyfolytában rá gondolok...

Gondolkoztam azon, hogy írok neki egy levelet, de ez már egy másik alkalommal egy másik srácnál rosszul sült el...

2022. márc. 5. 20:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Sima barátkozással kellene kezdeni. Mondd meg neki, hogy jól nézett ki "kiöltözve".
2022. márc. 5. 20:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne írj neki levelet szerintem. Jelöld be facebookon ha még nem vagytok ismerősök aztán kezdj el vele beszélgetni. Ki tudja lehet jobban megismered aztán nem is fog már bejönni...
2022. márc. 5. 22:19
 3/4 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem még várj pár napot. Ha később is kitart majd a lelkesedés, akkor írj neki.:)
2022. márc. 5. 23:57
 4/4 anonim ***** válasza:
81%
Én is mindenképp a beszélgetést, barátkozást javaslom először, hiszen nem is ismered még milyen ember belül. Csak lazán, legyél nyitott! :)
2022. márc. 6. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!